WOW

Loredana Chivu: la televizor e papusa Barbie, daca o vezi pe plaja n-o mai recunosti! Intra s-o vezi nemachiata! Stai sau... fugi?

Loredana Chivu e considerata una dintre cele mai sexy asistente tv. Blonda tine foarte mult la imaginea ei, e atenta la alimentatie, face sport si masaje ca sa se mentina in forma.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 1 aug 2013

Loredana Chivu e alta nemachiataLa plaja, blonda nu foloseste fardLoredanei Chivu i se mai spune si “papusa Barbie”. Blonda are o silueta de invidiat si nici prea multe operatii estetice. Cert este ca nu exista loc in care sa treaca fara sa intoarca barbatii gatul dupa ea.

Loredana, superba la evenimentele mondeneTotusi, in viata de zi cu zi, atunci cand n-are sedinte foto si nici filmari, Loredana pare de nerecunoscut. Asistenta tv nu-si incarca fata cu atata fond de ten, pudra si fard, preferand sa o protejeze. Cititorii WOWbiz.ro au trimis la adresa de mail [email protected] cateva fotografii cu Loredana pe plaja nemachiata. Blonda pare sa aiba chiar un ten curat, ca de copil, fara cosuri sau alte imperfectiuni. Tie cum iti place mai mult de Loredana, nemachiata sau cu fard?

print
Stiripesurse.ro
Adriana Iliescu face o dezvaluire soc! Ce au descoperit medicii in uterul ei, in sala de nasteri
Adriana Iliescu face o dezvaluire soc! Ce au descoperit medicii in uterul ei, in sala de nasteri
X