Actual

Ce salariu are Laura Codruta Kovesi, cea mai puternica femeie din Romania! Intra sa vezi si unde locuieste sefa Directiei Nationale Anticoruptie

Laura Codruta Kovesi a fost procurorul sef al DNA in ultimii trei ani, iar de curand, presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul prin care a numit-o in fruntea institutiei pentru inca un mandat, adica si pentru urmatorii trei ani.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 12 apr 2016

Laura Codruta Kovesi este sefa DNALa ora actuala, Laura Codruta Kovesi este cea mai puternica femeie din Romania. De altfel, recent, intr-un interviu, Kovesi declara referindu-se la politiceni: “Sa se teama ca eu raman la DNA!”.

Femeia care-i face pe politiceni sa tremure nu este bogata. Conform celei mai recente declaratii de avere, Kovesi locuieste intr-un apartament de doua camere din Bucuresti, pe care l-a cumparat in 2007, prin credit ipotecar. Nu are alte proprietati si nici automobil, preferand sa mearga cu sofer si masina de serviciu. Sefa DNA circula cu un BMW Seria 5, cel putin asa a fost vazuta la mai multe intalniri importante ale oamenilor din justitie.Kovesi circula cu o limuzina, un BMW seria 5 (foto: luju.ro)

Laura Kovesi a avut o Skoda Octavia pe care a vandut-o insa in 2013, anul in care a devenit sefa DNA. Anul trecut, in conturile sefei DNA erau putin peste 7.000 de euro, insa datoria ei la banca este de peste 70.000 de euro.

Conform declaratiei de avere, Laura Codruta Kovesi traieste doar din salariul de procuror sef al DNA, care anul trecut a fost de circa 13.000 de lei pe luna.  Mai exact, conform declaratiei de avere, 147.012 lei pe an.

print
Stiripesurse.ro
Doliu in muzica! Un cunoscut cantaret A MURIT dupa ce a pierdut lupta cu cancerul - Era prea tanar sa se duca
Doliu in muzica! Un cunoscut cantaret A MURIT dupa ce a pierdut lupta cu cancerul - Era prea tanar sa se duca
X