Vedete

Legatura dintre "Faimoasa" Geanina si "Razboinicul" Alex de la Exatlon! Nimeni nu a stiut de ea pana acum EXCLUSIV

Geanina a ajuns in echipa Faimosilor de la Exatlon in urma cu doua saptamani, inlocuind-o pe Anca Surdu. Putini stiu insa ca intre ea si un concurent de la Razboinici exista o legatura.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: C.L.


Legatura dintre "Faimoasa" Geanina si "Razboinicul" Alex de la Exatlon! Nimeni nu a stiut de ea pana acum EXCLUSIVicon photo

Geanina Stana este cea mai noua concurenta de la Exatlon. Ea este in echipa Faimosilor, insa colegii sai tot arunca zvonuri ca intre Geanina si Stefan de la Razboinci ar fi o legatura. "Cred ca de la petrecere (n.r. de Paste) Geanina il simpatizeaza pe Stefan, pe curcanul ala. Aseara am avut o surpriza, Geanina a intarziat la cotet si a avut un zambet, ceva plutea in aer", a spus Giani Kirita. Insa cel care a marturisit ca in “cotet pluteste dragostea”, facand referire tot la Geanina a fost Catalin Cazacu.

La toate aceste “acuzatii”, Geanina a raspuns doar cu zambete. Ea i-a spus lui Cosmin Cernat ca a lipsit din “cotet” pentru ca a stat pe plaja uitandu-se la stele, insa singura.


Ei bine, desi sunt cateva zile de cand se tot fac glume pe seama unei iubiri infiripate la Exatlon, intre Geanina si Stefan, putini sunt cei care stiu ca intre Alex si tanara de la Faimosi exista o legatura. Surse apropiate tinerei au precizat ca tatal Geaninei, care este instructor de fitness il cunoaste pe Alex de la Razboinci. Mai mult, se pare ca a fost o perioada in care Alex ar fi fost antrenat chiar de tatal Geaninei.

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Loredana Groza trage de zor la sala si e plina de muschi! Zici ca are picioare de culturist! Fotoicon photo

Vedete

Loredana Groza trage de zor la sala si e plina de muschi! Zici ca are picioare de culturist! Foto

Loredana Groza are o silueta de invidiat la cei aproape 48 de ani ai sai! Cantareata are insa o dieta echilibrata si trage mult la sala, astfel ca e plina de muschi!

Titlu secțiune