Stiri

Legatura dintre tanara ucisa la metrou, in statia Dristor, si criminala

Alina Ciucu, în vârstă de 25 de ani, şi-a pierdut viaţa marţi seară, după ce a fost împinsă în faţa metroului, la Dristor, în Capitală.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.


Legatura dintre tanara ucisa la metrou, in statia Dristor, si criminalaicon photo
 
Conform informaţiilor, se pare că ea n-a avut nicio şansă de supravieţuire, întrucât a fost împinsă chiar în momentul în care trenul a ajuns în staţie. Mai mult, nicio persoană aflată în apropiere nu a văzut ceea ce s-a întâmplat.  
Potrivit anchetatorilor, se pare că cele două femei nu se cunoşteau. Totuşi, se pare că ambele erau din Craiova. Magdalena Şerban, criminala, s-a mutat în Capitală în urmă cu câţiva ani ţo locuia la centrul Sfântul Ioan.
Poliţişti ai Brigăzii de Poliţie Transport Public Bucureşti au depistat o femeie în vârstă de 36 de ani, ale cărei semnalmente corespundeau cu cele ale persoanei căutate şi au dus-o la sediul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti. A fost imediat reţinută şi dusă la audieri.  
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

In "Dragoste si ura", Hasibe este rapita! Azi, de la 20.00, la Kanal Dicon photo

Vedete

In "Dragoste si ura", Hasibe este rapita! Azi, de la 20.00, la Kanal D

Gafa facuta de catre grupul de infractori, răpindu-o în mod greşit pe Hasibe in locul Refikai, va agita spiritele la conacul Gorecki.

Titlu secțiune