Biz

Aceasta este declaratia de avere a procurorului despre care Leo de la Strehaia spune ca a luat o spaga de un milion de euro! Petre Dovlete castiga mii de euro pe luna

Petre Dovlete, procurorul despre care Leo de la Strehaia sustine ca a incasat o spaga de un milion de euro, a declarat o avere modesta.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 12 ian 2017

La inceputul saptamanii, Leo de la Strehaia a tinut capul de afis al stirilor cu prezenta sa la DNA. “Dragi prieteni astăzi am depus un denunţ la D.N.A. Împotriva fostului procuror sef DIICOT Mehedinţi Petre Dovlete ca a primit şpagă de la unchiul meu Mihai Ion zis Mitus şi tatăl meu suma de 1 milion de euro Cash”, a anuntat, marti, Leo de la Strehaia. Procurorul in cauza, Petre Dovlete, lucreaza in prezent pentru Tribunalul Mehedinti, iar ultima sa declaratie de avere dateaza din 2016. Conform documentului, Dovlete nu este un om extrem de bogat. El detine un teren intravilan intr-o comuna din Mehedinti, un apartament in Drobeta Turnu-Severin, precum si doua masini. Procurorul acuzat de Leo de la Strehaia ca a luat spaga de 1 milion de euro are declarati doar 20.007 euro in conturi si nu are nici o datorie. In 2015, Dovlete a incasat un venit de 221.404  lei ca procuror DIICOT, adica a avut un salariu lunar de 18.450 de lei, aproximativ 4.100 de euro.

 

 

print
Stiripesurse.ro
Caz socant in Baia Mare. Ginecologul i-a implantat un CIP in vagin ca sa poata fi urmarita de iubit!
Caz socant in Baia Mare. Ginecologul i-a implantat un CIP in vagin ca sa poata fi urmarita de iubit!
X