Paparazzi

"Libelula" lui Speak, show total la mall! A defilat cu sfarcurile la vedere, iar doi indivizi n-au mai rezistat si au incercat s-o agate | VIDEO EXCLUSIV

Devenita celebra dupa ce aparut intr-un videoclip al cantaretului, frumoasa Stefania incepe sa adune din ce in ce mai multi fani
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 13 sep 2017

 Dupa videoclip, ”Libelula” lui Speak si a facut un videoblog, trecand de la statutul de dansatoare la cea de artista-cantreata. Tanara  a inregistrat un remake al piesei ”I'm sorry”, cantata de Arilena Ara, dovedind reale aptitudini si in ale muzicii. 

Cover-ul a fost postat pe pagina ei de socializare, bucurandu-se de un succes promitator, Stefania avand practic de partea ei si fizicul, si vocea, doua ingrediente cu care a inceput sa stranga din ce in ce mai multi fani. 

Popularitatea "Libelulei" nu se rezuma insa numai mediul online.  Zilele trecute, tanara a iesit intr-un centru comercial din Capitala, intr-o tinuta mai mult decat provocatoare. "Libelula" era imbracata intr-un tricou alb, fara sutien, bustul sau atragand privirile tuturor barbatilor. 

La un moment dat, doi cetateni mai indrazneti au incercat, pe rand, sa intre in vorba cu tanara. Desi ar fi putut sa-i respinga din prima clipa, artista si-a dat seama ca orice like, share sau comment conteaza si i-a driblat elegant pe cei doi cocalari, care sperau sa dea lovitura. 

print
Stiripesurse.ro
Scos din casa in sicriu, chiar de ziua lui. Baietelul gasit mort intr-o fantana din Moldova, condus pe ultimul drum
Scos din casa in sicriu, chiar de ziua lui. Baietelul gasit mort intr-o fantana din Moldova, condus pe ultimul drum
X