Biz

Lidia Buble, primele declaratii despre tranta pe care a luat-o Adi Sina pe scena! VIDEO EXCLUSIV

Adi Sina si Lidia Buble au cantat la Forza Zu, in weekend, la Constanta.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 19 iun 2017

In timpul concertului, Adrian Sina a cazut pe scena, peste o dansatoarea de-a Lidiei Buble. (Vezi AICI ce ne-a declarat Adi Sina despre accidentul de pe scena) Desi a luat o tranta de toata frumusetea, spre norocul lui, artistul nu s-a lovit.

Culmea e ca a iesit de scena zambind, si nu nervos si imbufnat ca a gafat in timpul concertului. Artistul ne-a marturisit ca nu s-a accidentat, dar nici nu a mai patit asa ceva pana acum, in cariera sa.

Lidia Buble a incercat insa sa-i ia apararea, marturisindu-ne ca ar fi fost vina dansatoarelor ei.

“La Forza Zu se lasa cu piele de gaina de fiecare data. Foarte multe emotii... uneori noi, artistii, mai dam in bara, mai gresim pe scena, pentru ca este normal, este un show live, se mai intampla si nefacute. Eu sunt foarte critica cu mine si, sincera sa fiu, nu sunt multumita 100% de mine, cum am prestat pe scena, dar nu stiu neaparat daca publicul a observat asta, dar stiu eu pentru mine. A cazut Adi Sina. Fetele n-au fost atente, ma rog, asa se intampla uneori intr-un show live, e inevitabil. Nu s-a lovit, chiar ne-am amuzat foarte tare pe faza asta”, a declarat Lidia Buble, pentru WOWbiz.ro, la coborarea de pe scena.
 

print
Stiripesurse.ro
Doliu in muzica! Un cunoscut cantaret A MURIT dupa ce a pierdut lupta cu cancerul - Era prea tanar sa se duca
Doliu in muzica! Un cunoscut cantaret A MURIT dupa ce a pierdut lupta cu cancerul - Era prea tanar sa se duca
X