Vedete

Lidia Buble şi Răzvan Simion, separaţi din luna august?! Detaliul care i-a dat de gol

Răzvan Simion şi Lidia Buble nu au reacţionat după ce în presă s-a spus că cei doi s-ar fi despărţit şi continuă să-şi vadă de treburile lor.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.


Lidia Buble şi Răzvan Simion, separaţi din luna august?! Detaliul care i-a dat de golicon photoAu format un cuplu în urmă cu aproape trei ani de zile şi au câştigat aprecierea fanilor în timp, după ce au fost criticaţi.

Lidia Buble şi Răzvan Simion, separaţi din luna august?! Detaliul care i-a dat de gol

În ciuda faptului că niciunul nu a comentat în vreun fel separarea şi nici nu s-au afişat împreună în ultima perioadă.Dacă ultimul mesaj public transmis de matinal a fost la începutul lunii iunie, atunci când Lidia Buble şi-a aniversat ziua de naştere, ultima fotografie publicată pe reţelele de socializare a fost la începutul lunii august.


De atunci, cei doi nu şi-au mai surprins fanii cu imagini din vacanţă ori din dormitor, aşa cum i-au obişnuit, lucru care alimentează, încă o dată, separarea dintre ei doi.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Adevarata fata a Andei Adam. Asa arata indragita vedeta nemachiata.icon photo

Vedete

Adevarata fata a Andei Adam. Asa arata indragita vedeta nemachiata.

Anda Adam arata mai bine ca niciodata. Frumoasa blonda este foarte fericita, implinita si, in plus, a gasit un tratament facial care ii face tenul sa arate ca unul de bebelus.

Titlu secțiune