WOW

Liviu catre fele din "Autobuzul lui Varciu": Daca vreti sa scapati de pacate, trebuie sa faceti..." Intra sa vezi sfatul halucinant al prezentatorului tv. Intrega emisiune azi, de la 20.00

Liviu Varciu are o misiune grea! Are un autobuz plin cu 15 fete pe care trebuie sa le plimbe prin tara pentru a le ajuta sa descopere dragostea. Doar ca Varciu face mai mult decat atat si in emisiunea de diseara dezvaluie un secret pe care orice femeie vrea sa il stie... cum sa scape de pacate?

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Liviu catre fele din "Autobuzul lui Varciu": Daca vreti sa scapati de pacate, trebuie sa faceti..." Intra sa vezi sfatul halucinant al prezentatorului tv. Intrega emisiune azi, de la 20.00icon photo
Liviu Varciu cutreiera tara-n lung si-n lat cu 15 fete pe care le ajuta sa descopere dragosteaDoua concurente "curteaza" un singur barbat in editia din aceasta seara a emisiunii "Autobuzul lui Varciu". Toti trei ajung la o manastire, insa Varciu le da un sfat chiar inainte sa intre in lacasul de cult.

"Sunteti credincioase?! Mai fetelor sa aprindeti lumanari si sa va rugati! Poate va iarta Dumnezeu de pacate! Doua cu unul si unul cu doua! Sa va rugati...", le-a spus Liviu fetelor.

Liviu catre fele din "Autobuzul lui Varciu": Daca vreti sa scapati de pacate, trebuie sa faceti..." Intra sa vezi sfatul halucinant al prezentatorului tv. Intrega emisiune azi, de la 20.00
Varciu i-a indemnat pe cei trei, dar mai ales pe fete sa se roage pentru iertarea pacatelor. Concurentul a purtat un tricou a carui inscriptie facea aluzie la Iisus(n.r. Walking on the water - Calcand pe apa) iar ele au dorit acelasi barbat
Daca i-au ascultat sau nu sfatul, puteti descoperi diseara urmarind "Autobuzul lui Varciu" incepand cu ora 20.00 doar la Kanal D.


Liviu Varciu a pornit la drum prin tara, in autobuzul care ii poarta numele, impreuna cu 15 fete dornice de aventura, pentru a le ajuta sa-si gaseasca sufletul pereche.
"Autobuzul lui Varciu" este adaptarea romaneasca a formatului international “Babes on the bus”, distribuit de Endemol. Plin cu fete frumoase, autobuzul va cutreiera tara-n lung si-n lat, in cautarea dragostei.  Distractia, intrigile si peisajele de basm vor fi elementele care vor condimenta traseul iubirii. Cate dintre pasagere isi vor gasi jumatatea in timpul acestei curse neobisnuite, veti afla doar urmarind show-ul “Autobuzul lui Varciu”, la Kanal D.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune