Vedete

Liviu Guta a facut spectacol la ziua Adelinei Pestritu! I-a dedicat brunetei o melodie "de corason" pe care-si imita colegii! Vezi cum a dansat prezentatoarea tv!

Liviu Guta i-a cantat Adelinei Pestritu una dintre piesele ei preferate, "Ramai cu mine", dar interpretarea a fost inedita. Captivata de momentul artistic, bruneta si-a abandonat partenerul de dans, ca sa-i acorde toata atentia manelistului.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Lili Lascar


Adelina Pestritu a vrut sa-si distreze toti prietenii de ziua ei, asa ca a organizat trei petreceri, in locatii diferite si cu teme diferite, sa fie toata lumea multumita.

La a doua chermeza, care s-a tinut la un centru de evenimente luxos, de langa Bucuresti, a avut parte de o surpriza de pomina de la prietenul ei, Liviu Guta. Acesta i-a cantat prezentatoarei tv una dintre piesele ei preferate de inima albastra, "Ramai cu mine", dar nu oricum. Special pentru vedeta, manelistul a interpretat hit-ul pe cinci voci, imitandu-i pe Pepe, Jean de la Craiova, Adrian Minune, Vali Vijelie si Florin Salam.

Daca la inceputul melodiei Adelina a dansat cu unul dintre invitati, dupa primele versuri a preferat sa se refugieze in bratele prietenei ei, Raluca, si sa se legene alaturi de aceasta, cu o privire nostalgica.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Imagini emotionante de la mormantul lui Aurelian Preda. Un calugar are grija de locul de veci al solistuluiicon photo

Vedete

Imagini emotionante de la mormantul lui Aurelian Preda. Un calugar are grija de locul de veci al solistului

Aurelian Preda a fost inmormantat la Manastirea Dervent. Locul este o oaza de verdeata si liniste.

Titlu secțiune