Vedete

Liviu Guta a facut spectacol la ziua Adelinei Pestritu! I-a dedicat brunetei o melodie "de corason" pe care-si imita colegii! Vezi cum a dansat prezentatoarea tv!

Liviu Guta i-a cantat Adelinei Pestritu una dintre piesele ei preferate, "Ramai cu mine", dar interpretarea a fost inedita. Captivata de momentul artistic, bruneta si-a abandonat partenerul de dans, ca sa-i acorde toata atentia manelistului.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Lili Lascar


Adelina Pestritu a vrut sa-si distreze toti prietenii de ziua ei, asa ca a organizat trei petreceri, in locatii diferite si cu teme diferite, sa fie toata lumea multumita.

La a doua chermeza, care s-a tinut la un centru de evenimente luxos, de langa Bucuresti, a avut parte de o surpriza de pomina de la prietenul ei, Liviu Guta. Acesta i-a cantat prezentatoarei tv una dintre piesele ei preferate de inima albastra, "Ramai cu mine", dar nu oricum. Special pentru vedeta, manelistul a interpretat hit-ul pe cinci voci, imitandu-i pe Pepe, Jean de la Craiova, Adrian Minune, Vali Vijelie si Florin Salam.

Daca la inceputul melodiei Adelina a dansat cu unul dintre invitati, dupa primele versuri a preferat sa se refugieze in bratele prietenei ei, Raluca, si sa se legene alaturi de aceasta, cu o privire nostalgica.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Cemal din "Dragoste si ura" o comite din nou!icon photo

Vedete

Cemal din "Dragoste si ura" o comite din nou!

Mare disperare in familia Gorecki, dupa ce Mavi a fost rapita. Cu totii o cauta pe sotia lui Ali, insa nimeni nu reuseste sa-i dea de urma.

Titlu secțiune