Biz

Liviu Guta a facut spectacol la ziua Adelinei Pestritu! I-a dedicat brunetei o melodie "de corason" pe care-si imita colegii! Vezi cum a dansat prezentatoarea tv!

Liviu Guta i-a cantat Adelinei Pestritu una dintre piesele ei preferate, "Ramai cu mine", dar interpretarea a fost inedita. Captivata de momentul artistic, bruneta si-a abandonat partenerul de dans, ca sa-i acorde toata atentia manelistului.
STIRILE
WOW
Publicat Luni, 4 Februarie 2013 15:14

Adelina Pestritu a vrut sa-si distreze toti prietenii de ziua ei, asa ca a organizat trei petreceri, in locatii diferite si cu teme diferite, sa fie toata lumea multumita.

La a doua chermeza, care s-a tinut la un centru de evenimente luxos, de langa Bucuresti, a avut parte de o surpriza de pomina de la prietenul ei, Liviu Guta. Acesta i-a cantat prezentatoarei tv una dintre piesele ei preferate de inima albastra, "Ramai cu mine", dar nu oricum. Special pentru vedeta, manelistul a interpretat hit-ul pe cinci voci, imitandu-i pe Pepe, Jean de la Craiova, Adrian Minune, Vali Vijelie si Florin Salam.

Daca la inceputul melodiei Adelina a dansat cu unul dintre invitati, dupa primele versuri a preferat sa se refugieze in bratele prietenei ei, Raluca, si sa se legene alaturi de aceasta, cu o privire nostalgica.

print
Descoperire ciudata facuta de vamesii de la frontiera. Au gasit doua geamantane care se miscau! Cand au vazut ce era inauntru au incremenit
Descoperire ciudata facuta de vamesii de la frontiera. Au gasit doua geamantane care se miscau! Cand au vazut ce era inauntru au incremenit
X