Vedete

Logodnica a lui Norris Mageanu ii da clasa Corinei Danila! Ana Bogdan a castigat peste o jumatate de milion de dolari, in timp ce vedeta tv e inca datoare la banci!

Tenismena Ana Bogdan s-a logodit anul trecut cu afaceristul Norris Mageanu.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Matei Vaihan


Logodnica a lui Norris Mageanu ii da clasa Corinei Danila! Ana Bogdan a castigat peste o jumatate de milion de dolari, in timp ce vedeta tv e inca datoare la banci!icon photo

Corina Danila (45 de ani) si Ana Bogdan (25 de ani) au un lucru in comun, acela ca au avut statutul de logodnica al afaceristului Norris Mangeanu. Vedeta de televiziune chiar are o fata cu Mageanu, pe Rianna, care a implinit recent 14 ani. (vezi motivul pentru care Corina Danila a ajuns din nou la tribunal)

In schimb, tenismena Ana Bogdan s-a logodit abia vara trecuta cu Mageanu, cei doi avand planuri de insuratoare. Corina si Ana se deosebesc esential din punctul de vedere al starii materiale.

Corina Danila  a fost considerata „caz social” in TVR si a scapat de restructurari, iar in prezent are datorii la banca, de pe urma creditului de aproape 500.000 de franci elvetieni pe care l-a facut, pentru cumpararea unei case, pe vremea cand era cu Mageanu.

A castigat 142.500 de dolari in Australia

In schimb, la doar 25 de ani, Ana Bogdan a strans o mica avere. Aflata, in prezent, pe locul 104 in clasamentul WTA, tenismena a castigat 539.175 de dolari in cariera, iar perspectivele sunt optimiste, ea fiind in plin progres, ceea ce inseamna ca ar putea deveni milionara in scurt timp.

Ana Bogdan participa la Australian Open, acolo unde a trecut de doua tururi, performanta pentru care a incasat 142.500 de dolari australieni din partea organizatorilor.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Un site ortodox arunca bomba! “Nunta printului Harry cu Meghan Markle este nevalida”icon photo

Vedete

Un site ortodox arunca bomba! “Nunta printului Harry cu Meghan Markle este nevalida”

Considerata “nunta anului” cea a Printului Harry cu Meghan Markle a fost un eveniment grandios si emotionant. Un site ortodox sustine insa ca nunta religioasa nu este valida.

Titlu secțiune