Vedete

Lora este insarcinata? Vedeta a recunoscut ca are pofte si s-a ingrasat vizibil

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


Lora este insarcinata? Vedeta a recunoscut ca are pofte si s-a ingrasat vizibil
 
Lora s-a ingrasat cateva kilograme si sustine ca pofteste des la parizer. Ba mai mult, artista recunoaste ca are un stil haotic de a manca, merge rar la sala si ca din acest motiv a luat in greutate.
 
 
"Eu nu vin la sala doar cand se apropie vara, doar ca de data asta chiar trebuie sa dau vreo doua kilograme. Ajung doar o data pe saptamana la sala sau la doua saptamani, ceea nu e foarte dragut, dar am avut foarte mult de lucru la urmatorul album. 
 
In plus, pregatesc un nou sigle, de vara. Pentru mine ar fi senzational se dau doua kilograme si jumatate, chiar trei, pentru ca as fi mai usoara si m-as misca mai bine pe scena",  a povestit Lora intr-o emisiune TV. 
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Va mai amintiti de “agresorul cu ac” din tramvaiul 41? Crima de la metrou a creat acum o isterie asemanatoare printre calatori! Ce s-a intamplat cu barbatul?icon photo

Stiri

Va mai amintiti de “agresorul cu ac” din tramvaiul 41? Crima de la metrou a creat acum o isterie asemanatoare printre calatori! Ce s-a intamplat cu barbatul?

Crima de la metrou i-a panicat pe bucuresteni! Nu este prima data cand mijloacele de transport in comun devin periculoase din cauza unor persoane cu probleme.

Titlu secțiune