Biz

Lora, mărturisiri neaşteptate! Cât a cerut pentru a poza într-o revistă pentru adulţi! Suma e colosală

Lora este una dintre cele mai frumoase artiste de la noi şi reuşeşte mereu să surprindă. Aşa s-a întâmplat şi cum, când artista a dezvăluit la radio cât a cerut pentru a poza într-o revistă pentru adulţi.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 21 apr 2017Extrem de amuzată, Lora a dezvăluit că a cerut o sumă fabuloasă pentru a poza într-o revistă pentru adulţi.

”Am fost de două ori copertă FHM. Mi-a plăcut genul ăla de senzualitate pe care-l promovează. Mi s-a propus şi din partea celor de la Playboy. Cântam într-un piano bar şi mie îmi place să mă joc cu sezualitatea şi talentele artistice. Îmi plac contrastele. Eram în piano bar şi eram mai sexoasă aşa, ruj roşu, rochie neagră mulată… M-am aşezat picior peste picior peste un scaun, mi s-a dat microfonul şi am cântat Sam Brown – Stop. Mereu caut privirile alea… UAU! Am cerut 1 milion de dolari şi n-aveau bani atunci”, a declarat Lora glumind, la un post de radio.


Lora formează, de câţiva ani, un cuplu cu Ionuţ Ghenu, alături de care a început să se afişeze la scurt timp după divorţul de Dan Badea.

print
Stiripesurse.ro
Un mare fotbalist roman a murit acum aproape o luna si nimeni nu a stiut! A MURIT in anonimat! Dumnezeu sa il odihneasca
Un mare fotbalist roman a murit acum aproape o luna si nimeni nu a stiut! A MURIT in anonimat! Dumnezeu sa il odihneasca
X