Vedete

Lora tocmai a anuntat BOMBA ANULUI! A recunoscut TOT! E o veste URIASA!

##VIDEO398914##

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: D.F.C.


Lora tocmai a anuntat BOMBA ANULUI! A recunoscut TOT! E o veste URIASA!icon photo

Lora a recunoscut ca are o relatie de opt luni cu Ionut Ghenu, fostul iubit al Doinitei Oancea. Blondina a povestit cu lux de amanunte cum s-a intamplat totul.

"Este foarte mare fan al tau (n.r. - Ionut Ghenu) si al emisiunii tale. Noi am avut o poveste ca in filme, ca in telenovele. Nu o sa intru foarte mult in detalii. Noi suntem impreuna recent, de 8 luni. Este o poveste superba. Eram pe punctul sa nu mai lucram impreuna. Am trecut prin niste lucruri foarte dureroase. Ni s-au pus in carca niste lcururi foarte dureroase si scopul acelui scandal a fost sa ne desparta.

Era cat pe ce sa nu mai lucram impreuna pentru ca a fost o lovitura foarte mare mediatica. Mie nu-mi place sa ies si sa spun daca un lucru e adevarat sau nu. Eu n-am vrut sa intru in jocul asta. Este iubitul meu de aproape 8 luni, de cand inregistram "Floare la ureche".

Am fost acuzati ca ne-am tradat prietenii. Noi am iesit din niste relatii si de prietenie si  de iubire, dar noi am renuntat la niste relatii care in acele momente erau toxice. Eu respect persoanele cu care am impartit ani din viata la orice nivel. Am suferit odata cu ei si am incercat sa explic ca ei nu au trait asa ceva, ca ei nu au fost tradati.

Eu ma uitam la televizor si sufeream odata cu suferinta lor. Oricum au fost alimentati. Eu n-am intrat in capcana asta. Respect foarte mult fostele relatii si nu as putea nciodata sa condamn. Daca a fost vreodata vorba de vreo tradare, sa stiti ca nu a fost vorba de vreo tradare. Mi-as fi dorit sa am o relatie care sa fi inceput in Caraibe undeva. Nu a fost asa, din pacate, dar s-a construit de la minus infinit. Noi nu ne dadeam seama daca sentimentele sunt reale sau daca e vreo demonstratie de forta. Eu i-am impacat de cateva ori. Nu intelegeam ce se intampla. Il rugam sa iasa sa vorbeasca", a spus Lora la "Teo Show".

Lora tocmai a anuntat BOMBA ANULUI! A recunoscut TOT! E o veste URIASA!

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Mama Alinei Puscas da in judecata Antena 1! Situatie ingrata pentru vedeta care e de atatia ani angajata postului
icon photo

Vedete

Mama Alinei Puscas da in judecata Antena 1! Situatie ingrata pentru vedeta care e de atatia ani angajata postului

Situatie ingrata pentru Alina Puscas! Mama acesteia a dat in judecata postul de televiziune la care lucreaza de aproape 6 ani.

Titlu secțiune