Vedete

Loredana Chivu planuieste sa se reimpace cu fostul iubit? "Eu am stat cu acest baiat 4 ani, cu bune, cu rele..."

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Loredana Chivu planuieste sa se reimpace cu fostul iubit? "Eu am stat cu acest baiat 4 ani, cu bune, cu rele..."icon photo

Loredana Chivu a ajuns implicata intr-un scandal mediatic, dupa ce despartirea ei tumultoasa de iubitul ei, Mihai, a ajuns sa prinda rasunet.


Amantlacul barbatului, tentativa de sinucidere a Loredanei, dar si o serie de imagini in care cei doi sunt surprinsi in plina strada, in timp ce se cearta, au facut ca acest subiect sa devina mediatizat.

Desi fostul iubit i-a gresit extrem de mult, Loredana Chivu prefera sa vorbeasca frumos de el si, cumva, a lasat loc de interpretare in ceea ce priveste o posibila impacare."Eu doar am aflat de o “domnisoara” (un termen mult prea frumos pt ea),care a avut cateva conversatii cu el si a avut grija sa mi le si trimita..st multe lucruri..tot ceea ce trebuie sa intelegeti este ca eu am stat 4 ani cu acest baiat cu bune si rele,noi stim ce s a intamplat de fapt si noi avem puterea sa alegem ce sa facem mai departe...", a spus Loredana pe Facebook.

"In 4 ani se mai cearta si oamenii..asta nu inseamna ca nu ne am iubit!din contra..de asta ne si certam...", a mai spus ea intr-un comentariu, incercand, parca, sa ii ia apararea fostului ei, in ciuda faptului ca a avut un comportament agresiv cu ea.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Azi, in "Dragoste si ura": Pembe e in mare incurcatura!icon photo

Vedete

Azi, in "Dragoste si ura": Pembe e in mare incurcatura!

Safiye este devastata de cand a ramas fara Demirhan si simte ca nu mai are putere sa traiasca.

Titlu secțiune