Biz

Lucian Becali a taxat-o pe Adriana Bahmuteanu! Ce a putut sa spuna despre operatia ei de rejuvenare vaginala?

STIRILE
WOW
Publicat Miercuri, 11 Ianuarie 2017 11:55

Lucian becali, nepotul latifundiarului din Pipera, este cunsocut pentru declaratiile lipsite de perdea pe care nu ezita sa le faca, mai ales prin intermediul retelelor de socializare. Bun cunoscator al paturii mondene din Capitala, Lucian Becali taie si spanzura orice miscare a vedetelor sau persoanelor publice pe care nu le agreeaza. (Reactia de milioane a lui Silviu Prigoana dupa ce a aflat ca Adriana Bahmuteanu si-a facut operatie de rejuvenare vaginala!)

Vestea ca Adriana Bahmuteanu a ales o intinerire in zona intima si a optat pentru o rejuvenare vaginala nu l-a ocolit nici pe Lucian Becali. La auzul celor mentionate mai sus, nepotul latifundiarului din Pipera nu a avut cuvinte de lauda la adresa fostei sotii a lui Silviu Prigoana.
Lucian Becali a folosit un limbaj extrem de dur si vulgar, pe pagina lui de Facebook, in timp ce comenta gestul Adrianei Bahmuteanu.
"News...!!! Cică țiganca borâtă și mahalagioaică, care se f***a cu țiganu' maimuțoi Prigoană, și-a *revergorat ...vă dați seama în ce țară de alienați mintal trăim, dacă asta e o știre în Românica...? I-o fi rupt Prigoană cioroiu', cu picioru' ăla de lemn... R.P.R -Români Patetici cu Retard-mintal", a scris Lucian Becali.

print
O tanara a fost violata de tatal ei vitreg timp de 11 ani: "Ziua era tata si cel mai bun prieten, iar noaptea era un violator"
O tanara a fost violata de tatal ei vitreg timp de 11 ani: "Ziua era tata si cel mai bun prieten, iar noaptea era un violator"
X