Paparazzi

Madalina Ghenea, gesturi de liceanca indragostita cu Matei Stratan! Ce i-a facut modelul iubitului, dupa un pahar cu vin VIDEO EXCLUSIV

Madalina Ghenea si Matei Staratan sunt din nou de nedespartit.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Radu Constantin


Madalina Ghenea, gesturi de liceanca indragostita cu Matei Stratan! Ce i-a facut modelul iubitului, dupa un pahar cu vin VIDEO EXCLUSIVicon photo


Madalina Ghenea si Matei Stratan s-au despartit si reimpacat de vreo trei ori, insa pana la urma relatia lor s-a stabilizat. Acum, ca sunt si parinti, cei doi au tras linie si au luat-o de la capat.

Imaginile surprinse recent de paparazzii WOWbiz.ro ii arata pe cei doi in ipostaze cat se poate de tandre. Madalina si Matei au iesit la un restaurant din centrul Capitalei si s-au delectat la un pahar cu vin. Cunoscuta in general ca o tipa destul de rece, Madalina a aratat o nou fata: a ras, i-a sorbit cuvintele iubitului ei si chiar s-a tinut de glume.


Inclusiv la plecare, in drum spre casa, Madalina l-a ciupit pe Staratn de ceafa, intr-un gest copilaresc, insa care arata ca relatia lor se afla intr-un moment foarte bun.  

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Loredana Groza trage de zor la sala si e plina de muschi! Zici ca are picioare de culturist! Fotoicon photo

Vedete

Loredana Groza trage de zor la sala si e plina de muschi! Zici ca are picioare de culturist! Foto

Loredana Groza are o silueta de invidiat la cei aproape 48 de ani ai sai! Cantareata are insa o dieta echilibrata si trage mult la sala, astfel ca e plina de muschi!

Titlu secțiune