Biz

Mădălina Ghenea, mesaj după ce s-a aflat că s-ar fi despărţit de Matei Stratan: „Cel mai greu este... “

Mădălina Ghenea a reacţionat zilele trecute, după ce s-a spus că s-ar fi despărţit de iubitul căruia i-a dăruit o fiică. A negat cu vehemenţă faptul că şi-ar fi părăsit fiica, însă n-a vorbit niciun moment despre tatăl copilului ei. Totuşi, ea ar fi transmis un mesaj cu subînţeles înainte de a se afla de separare.
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 13 sep 2017


Mai exact, în urmă cu câteva săptămâni, ea ar fi scris un mesaj emoţionant, pe care mulţi nu l-au înţeles la momentul respectiv.

“Cea mai grea cale este să fii de unul singur, să te descurci singur. Dar dacă accepţi, vei deveni cel mai puternic", a scris Mădălina Ghenea.De asemenea, după ce s-a aflat de separare, ea a ţinut să explice că  are grijă de fiica ei, după ce a fost acuzată, că ar fi plecat în Italia fără ea. "Această insinuare extrem de gravă este contrară adevărului. Copilul meu a crescut în permanenţă sub supravegherea mea directă, cu ajutorul mamei mele. Mi+am dedicat întreaga atenţie şi pricepere în sprijinul creşterii fiicei mele şi nu pot nici măcar concepe ideea de a abandona supravegherea ei în favoarea altor persoane. De asemenea, nu am plecat nici în Italia, nici altundeva în străinătate, copilul meu aflându-se sub supravegherea mea în casă", a transmis Ghenea.

print
Stiripesurse.ro
Prognoza meteo pe trei luni. Cum va fi vremea de Craciun si de Anul Nou
Prognoza meteo pe trei luni. Cum va fi vremea de Craciun si de Anul Nou
X