Vedete

Magda Ciumac, reacţie întârziată după moartea Ilenei Ciuculete! Ce a putut să scrie pe Facebook

A trecut aproape o săptămână de zile de când Ileana Ciuculete a trecut în nefiinţă, iar Magda Ciumac, recunoscută pentru scandalurile pe care le-a avut cu fostul soţ, s-a arătat extrem de afectată de moartea cântăreţei.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.


Magda Ciumac, reacţie întârziată după moartea Ilenei Ciuculete! Ce a putut să scrie pe Facebookicon photo
Chiar dacă a trecut aproape o săptămână de zile de când îndrăgita artistă s-a stins din viaţă, aceasta a publicat un mesaj întârziat pe contul personal de socializare.

Magda Ciumac, reacţie întârziată după moartea Ilenei Ciuculete! Ce a putut să scrie pe Facebook

"De cel puţin patru luni nu m-am mai uitat la televizor! Azi, urma ca după 10 ore de muncă, ajungând acasă, să-mi pregătesc copilul de somn, să pregătesc totul... pentru ziua de mâine! Având televizoare în toată casa... eram în bucătărie când, din senin, am deschis televizorul. <<A decedat Ileana Ciuculete>> scria pe un post... Am cunoscut femeia şi omul minunat nu interpreta! După câte am văzut,  nu prea mă mişcă... NIMIC! Însă, moartea acestei doamne... m-a întristat nespus! Uite cum viaţa ne mai dovedeşte încă odată că numai moartea nu are soluţie! Rămas bun, om minunat!", este mesajul postat pe Magda Ciumac, pe contul ei de Facebook.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Imaginile durerii la parastasul de 1 an al parintelui Mihai Negrea! Preoteasa si copiii, indurerati, la crucea lui – Slujba a fost tinuta de 9 preoti – Video Exclusiv!icon video

Stiri

Imaginile durerii la parastasul de 1 an al parintelui Mihai Negrea! Preoteasa si copiii, indurerati, la crucea lui – Slujba a fost tinuta de 9 preoti – Video Exclusiv!

Durere fara margini, sambata, la Manastirea Podul Cosnei, din judetul Suceava. S-a implinit un an de cand parintele Mihai Negrea, cel care a crescut 117 copii orfani, abandonati si saraci, s-a stins din viata.

Titlu secțiune