Vedete

Magda Ciumac, reacţie întârziată după moartea Ilenei Ciuculete! Ce a putut să scrie pe Facebook

A trecut aproape o săptămână de zile de când Ileana Ciuculete a trecut în nefiinţă, iar Magda Ciumac, recunoscută pentru scandalurile pe care le-a avut cu fostul soţ, s-a arătat extrem de afectată de moartea cântăreţei.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.


Magda Ciumac, reacţie întârziată după moartea Ilenei Ciuculete! Ce a putut să scrie pe Facebookicon photo
Chiar dacă a trecut aproape o săptămână de zile de când îndrăgita artistă s-a stins din viaţă, aceasta a publicat un mesaj întârziat pe contul personal de socializare.

Magda Ciumac, reacţie întârziată după moartea Ilenei Ciuculete! Ce a putut să scrie pe Facebook

"De cel puţin patru luni nu m-am mai uitat la televizor! Azi, urma ca după 10 ore de muncă, ajungând acasă, să-mi pregătesc copilul de somn, să pregătesc totul... pentru ziua de mâine! Având televizoare în toată casa... eram în bucătărie când, din senin, am deschis televizorul. <<A decedat Ileana Ciuculete>> scria pe un post... Am cunoscut femeia şi omul minunat nu interpreta! După câte am văzut,  nu prea mă mişcă... NIMIC! Însă, moartea acestei doamne... m-a întristat nespus! Uite cum viaţa ne mai dovedeşte încă odată că numai moartea nu are soluţie! Rămas bun, om minunat!", este mesajul postat pe Magda Ciumac, pe contul ei de Facebook.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Azi, in "Dragoste si ura": Pembe e in mare incurcatura!icon photo

Vedete

Azi, in "Dragoste si ura": Pembe e in mare incurcatura!

Safiye este devastata de cand a ramas fara Demirhan si simte ca nu mai are putere sa traiasca.

Titlu secțiune