Stiri

Magda Vasiliu, revoltata de moartea Andradei, tanara "maltrata" la Spitalul Universitar din Bucuresti

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Magda Vasiliu, revoltata de moartea Andradei, tanara "maltrata" la Spitalul Universitar din Bucurestiicon photo
Magda Vasiliu este alaturi de parintii Andradei, tanara care a murit in conditii greu de descris, dupa ce a fost diagnosticata cu cancer si internata la Spitalul Universitar din Bucuresti.

Stirista a vrut sa faca povestea fetei publica, astfel incat, cei vinovati, sa fie trasi la raspundere. Detaliile din spatele acestei morti sunt cu adevarat tulburatoare.

Magda Vasiliu, revoltata de moartea Andradei, tanara "maltrata" la Spitalul Universitar din Bucuresti

„Andrada a fost maltratată la Spitalul Universitar din Bucureşti, timp de un an…Nu am primit un gram de chimioterapie…Până şi sânge am cumparat…La Constanta s- a donat pentru Andrada, 900 de persoane..N-au fost în stare să dea un fax ca sa trimita sangele…Sotul meu a plătit salvarea să aduca sângele la Bucureşti…Ne spuneau că dacă o urcăm în avion face atac cerebral, comoţie..Spuneau că noi, părintii, o omorâm. Andrada a plecat cu 4 bacterii în Italia…Avea hemoglobina 4, era în aplazie severă, totala, era toată vânătă…Într-un final au gasit o punga, dar nu era iradiată..Mi-au dat punga şi mi-au spus să merg la institut, în dr Felix sa iradieze sangele, da’ repede, că inchide! Am iesit si am batut cu pumnii in geamul unui taximetrist, sa ma duca repede, ca altfel copilul meu moare…Acolo, la institut erau 2 doamne şi un domn, care mă aşteptau cu ţigările în gură, extraordinar de plictisiti…Cand am ajuns, Andrada avea buzele şi unghiile negre, nu vinete! Cand îi luau maduva plecam cu seringa plina de maduva împachetata cu leucoplast, sa nu curga…alergam între două staţii, de la Universitar la alt institut! Totul era contracost..!”Sunt cuvintele scrise cu durere de mama Andradei…Copilul ei a murit…Nu am ce sa comentez…dar am vrut ca povestea Andradei să fie ştiuta de toti cei care sunt sau ar trebui sa fie responsabili…Ea a fost Andrada…”, a scris Magda pe Facebook.
Magda Vasiliu se lupta in aceste momente si ea, la randul ei, sa isi salveze copilul de cancer. Jurnalista  se afla la un spital din Italia, impreuna cu micutul ei, acolo unde este tratat.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Raluca Badulescu, la "Bravo, ai stil! All Stars", satula de mimicile plangacioase ale Iulianei: “Ce inseamna "lesinatura" asta pe care ne-o prezinti?”icon photo

Vedete

Raluca Badulescu, la "Bravo, ai stil! All Stars", satula de mimicile plangacioase ale Iulianei: “Ce inseamna "lesinatura" asta pe care ne-o prezinti?”

Iuliana este concurenta care reuseste astazi, prin atitudinea pe care o manifesta in competitie, sa exaspereze juratii de la "Bravo, ai stil! All Stars"

Titlu secțiune