Stiri

Magdalena Serban ar fi vrut sa o comita la Gara de Nord: "Era pe peron, se uita dupa o fetita slabuta..."

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Magdalena Serban ar fi vrut sa o comita la Gara de Nord: "Era pe peron, se uita dupa o fetita slabuta..."
icon photo
Magdalena Serban s-a transformat in scurt timp in cel mai mare cosmar al oricarui roman. Numerosi oameni care au auzit de crima cumplita de la statia de metrou Dristor au recunoscut-o pe femeie si au relatat contextul in care s-au intalnit.


O telespectatoare a povestit la un post de televiziune ca ucigasa de la metrou ar fi incercat sa isi puna in aplicare planul macabru inca de cand a ajuns in Bucuresti, la Gara de Nord."Luni, în jurul orei 10:30 aşteptam trenul pe peronul 7. A venit foarte agitată de pe peronul gării. Se vedea clar că nu era un om normal. Mi-a cerut o ţigară, i-am zis ca nu fumez. Mi-a cerut o cafea, i-am dat un leu. Se uita în stânga şi dreapta, în spate. Cred că îşi căuta victima ca să o arunce pe calea ferată, pe tren. Am întrebat-o dacă e bolnavă, a zis că nu. Avea privirea tulbure, îşi căuta prada. Se ferea de ceva, aşa părea. Nu era calmă, când vorbea cu mine. Sunt sigură că mă izbea şi pe mine în faţa trenului. La distanţa de 5-6 de metri până să intrii în Gara de Nord, era pe peron...se uita după o fetiţă slăbuţă", a declarat femeia la un post TV.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ultimele cuvinte pe care mama Dianei Belbita de la Exatlon i le-a spus fiicei inainte de plecarea acesteia in Dominicana. "Esti o invingatoare"icon photo

Vedete

Ultimele cuvinte pe care mama Dianei Belbita de la Exatlon i le-a spus fiicei inainte de plecarea acesteia in Dominicana. "Esti o invingatoare"

Diana Belbita de la Exatlon are o mama de nota 10. Femeia e cea mai mare sustinatoare a luptatoarei.

Titlu secțiune