Vedete

Malina Olinescu ii da putere Doinei Spataru! "Visele in care mi-a aparut Malina mi-au alinat durerea"

In urma cu un an de zile, Malina Olinescu pleca dintre noi, lasand in urma multa suferinta.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Mama sa, Doina Spataru, crede insa ca fiica ei este mai linistita acum. Intr-un interviu acordat pentru Pro TV, marea cantareata spune: "Chiar ea imi da putere sa merg inainte. Visele in care mi-a aparut Malina mi-au mai alinat durerea. Nicio secunda nu a fost departe de mine. Totdeauna a fost in sufletul meu. O simt din ce in ce mai aproape. Simt ca acum e mai linistita".

Doina Spataru a visat-o de mai multe ori pe Malina, iar acest lucru o mai linisteste: "Nu am luat-o razna, dar de cate ori am visat-o, am visat-o cu fata luminoasa, dandu-mi de inteles ca este linistita acolo. Ma rog la Dumnezeu sa imi dea putere sa ma pot bucura de sora ei, de toti cei dragi, de fiecare zi pe care mi-o da Dumnezeu, chiar daca nu mai este intreaga".

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

WOW sau BAU-BAU? Iulia Albu, impresionată total de ţinuta Nicoletei Nucă: ”Îmi place ţinuta ei. Coafura e punctul forte!” icon video

Vedete

WOW sau BAU-BAU? Iulia Albu, impresionată total de ţinuta Nicoletei Nucă: ”Îmi place ţinuta ei. Coafura e punctul forte!”

Dacă e joi, Iulia Albu e la WOWbiz. Jurata de la ”Bravo, ai stil”, a venit în platoul emisiunii şi a comentat ţinutele vedetelor.

Titlu secțiune