Vedete

Mama Alinei de la Exatlon, despre Giani Kirita! “Sa-si puna pofta-n cui!” EXCLUSIV

Mama Alinei, concurenta din echipa Razboinicilor de la Exatlon, crede ca Giani Kirita nu are nicio sansa sa se apropie de fiica ei.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: C.L.


Mama Alinei de la Exatlon, despre Giani Kirita! “Sa-si puna pofta-n cui!”  EXCLUSIVicon photo

Alina este una dintre cele mai sexy concurente de la Exatlon. Tanara, care a fost campioana la culturism, a atras si atentia baietilor de la Faimosi. Giani Kirita, cel care a si poreclit-o pe Alina, “Fitnessista” a spus la un moment dat ca e singura “buna” de la Razboinici. “Hai sa va zic ceva! Ma gandesc cum sa o iau pe fitness-ista. Vladimire, vino sa ma inveti cum o atrag”, a fost replica lui Giani dintr-una din emisiuni. 

Ei bine, mama Alinei ii transmite fostului fotbalist sa-si vada de treaba lui.


“Giani Kirita poate sa-si puna pofta in cui. Alina este o femeie serioasa, pe picioarele ei. Nu este materialialista si e extrem de romantica, stil care nu i se potriveste lui Giani. Asa ca nu are nicio sansa la fata mea. Sa-si vada de treaba lui”, a spus Ionica Pana, mama Alinei. 

Intre cei doi este si diferenta mare de varsta: Alina are 31 de ani, in timp ce Giani Kirita a implinit 40 de ani. 


Pe de alta parte, mama Alinei a precizat ca tanara nu are la ora actuala iubit.


Alina Pana este antrenoare de fitness si a fost campioana la culturism, insa a participat la competitii din partea Ciprului, tara unde a locuit cativa ani.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Otilia, Milla Jovovich pentru o zi, la “Bravo, ai stil! All Stars”! Reactia incredibila a lui Catalin Botezatuicon photo

Vedete

Otilia, Milla Jovovich pentru o zi, la “Bravo, ai stil! All Stars”! Reactia incredibila a lui Catalin Botezatu

Otilia capteaza atentia concurentelor, dar si a juratilor, astazi, la “Bravo, ai stil! All Stars” cu o tinuta indrazneata.

Titlu secțiune