Stiri

Mama cantaretei ucise in incendiul din Constanta, de Ziua Indragostitilor la mormantul fiicei. Mariana Sarkany a dus o inimioara de plus la locul de veci al artistei

Mama cantaretei ucise in incendiul din Constanta, de Ziua Indragostitilor la mormantul fiicei. Nicoleta Cengher a murit in urma cu trei ani si jumatate.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Lili Lascar


Mama cantaretei ucise in incendiul din Constanta, de Ziua Indragostitilor la mormantul fiicei. Mariana Sarkany a dus o inimioara de plus la locul de veci al artisteiicon photo

Nicoleta Cengher, o cantareata cunoscuta care avea un viitor promitator in industria muzicala, si colegele ei, dansatoare, au trecut in nefiinta intr-un vestiar neincapator al restaurantului Beirut din Constanta, in urma cu trei ani si jumatate.

Mariana Sarkany, mama Nicoletei, a transformat mormantul fiicei intr-un loc vesel, plin de culori, exact cum era personalitatea artistei.

Femeia schimba periodic decoratiunile locului unde solista isi duce somnul de veci, iar din cand in cand, amici ai Nicoletei sau oameni care au fost impresionati de cazul ei mai lasa o floare sau un mesaj emotionant, pe biletele, langa cruce.

De Ziua Indragostitilor, cand toti sa grabesc sa ajunga acasa la persoana iubita, cu un cadou si sa iasa la o cina romantica, protagonista noastra a mers tot la cimitir, cu inimioare de plus pentru fiica ei.

Vezi pe stirilekanald.ro ce scrie pe inimioara de plus pe care femeia a dus-o la mormantul fiicei

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Salam, proces cu autoritatile pentru nunta fiicei minore! Betty vrea la altar, dar a ajuns la tribunal! Se pare ca tanara este gravida EXCLUSIVicon photo

Vedete

Salam, proces cu autoritatile pentru nunta fiicei minore! Betty vrea la altar, dar a ajuns la tribunal! Se pare ca tanara este gravida EXCLUSIV

Betty Stoian, fiica lui Florin Salam, l-a dat in judecata pe iubitul ei, Catalin Visansescu si Primaria Sectorului 3. Numele manelistului apare si el in proces.

Titlu secțiune