Biz

Mama Laviniei Parva traieste dintr-o pensie de mizerie! „Soacra” lui Stefan Banica Jr incaseaza doar 765 de lei pe luna!

Florin Parva, tatal Lavinei, este consilier in cadrul Primariei din Timisoara.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 11 aug 2017

Lavinia Parva, iubita lui Stefan Banica Jr, este originara din Timisoara, insa s-a mutat de ani buni la Bucuresti, unde locuieste alaturi de partenerul ei de viata. In schimb, parintii Laviniei au ramas la Timisoara, mai ales ca Florin Parva, tatal cantaretei, ocupa de ani buni un post de consilier in cadrul Primariei. (uite cat de sexy a fost Lavinia la o petrecere). Recent, acesta si-a completat declaratia de avere in calitate de consilier la Directia Edilitara, din care reiese ca are un venit anual de 30.022 de lei, adica incaseaza lunar 2.500 de lei.

In schimb, mama Laviniei, Stela, care este pensionara, are un venit anual de 9.190 de lei, adica pensia ei lunara este extrem de mica, de doar 765 de lei. „Socrii” lui Banica Jr detin, in parti egale, un apartament in Timisoara, achizitionat in 1992, care are o suprafata de 65 de metri patrati, acesta fiind singurul bun aflat in proprietatea lor. Parintii Lavinei Parva nu detin bunuri mobile, bijuterii si nu au nici bani in banca.

print
Stiripesurse.ro
Imagini explicite! Scene nebune cu elevi de liceu. Cum a ajuns in atentia politistilor din Iasi o filmare compromitatoare
Imagini explicite! Scene nebune cu elevi de liceu. Cum a ajuns in atentia politistilor din Iasi o filmare compromitatoare
X