Vedete

Mama lui Mircea Badea il desfiinteaza pe Radu Banciu, concurentul fiului sau: “Agramat, infatuat, ba chiar bolnav de paranoia!”

Mariana Badea, profesoara de limba romana si mama lui Mircea Badea (39 de ani), crede ca Mihai Bendeac (30 de ani) l-a imitat pe Radu Banciu (43 de ani) doar ca acesta din urma sa-l concureze pe fiul sau.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Matei Vaihan


Mariana Badea, mama lui Mircea Badea, l-a desfiintat pe Radu BanciuPe blogul personal, mariana-badea.ro, in care dezbate, de obicei, chestiuni legate de gramatica limbii romane, doamna Badea discuta cu vizitatorii site-ului, sub pseudonimul “Profa”. Pentru ca, din cand in cand, se mai deviaza de la subiect, un utilizator de bine a abordat o alta tema, facand pe necunoscatorul: Eu nu am stiut ca, “celebrul om de televiziune”, Radu Banciu este o persoana adevarata pana acum cateva luni. Am crezut ca e un personaj comic, fictiv, nascut din imaginatia lui Mihai Bendeac”. Mihai BendeacAcesta se referea la emisiunea lui Bendeac de la Antena 1, “In puii mei”, in care actorul l-a imitat pe Radu Banciu, realizatorul “Lumii lui Banciu”, de la B1TV, concurentul direct al lui Mircea Badea. Neputand refuza dialogul, “Profa” a raspuns, echidistant: “Bendeac a vrut sa-l faca atat de celebru, incat sa-l concureze pe M., dar nu prea i-a iesit”, pentru ca apoi sa-l desfiinteze pe rivalul, tot mai de luat in seama, al fiului sau: “Insul e greu de urmarit, este agramat, infatuat, ba chiar bolnav de paranoia. Se crede „un jurnalist uriaş”, dupa cum a declarat cu emfaza despre sine”. Radu Banciu, rivalul lui Mircea Badea

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune