Biz

Mama lui Mircea Badea il desfiinteaza pe Radu Banciu, concurentul fiului sau: “Agramat, infatuat, ba chiar bolnav de paranoia!”

Mariana Badea, profesoara de limba romana si mama lui Mircea Badea (39 de ani), crede ca Mihai Bendeac (30 de ani) l-a imitat pe Radu Banciu (43 de ani) doar ca acesta din urma sa-l concureze pe fiul sau.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 22 apr 2013

Mariana Badea, mama lui Mircea Badea, l-a desfiintat pe Radu BanciuPe blogul personal, mariana-badea.ro, in care dezbate, de obicei, chestiuni legate de gramatica limbii romane, doamna Badea discuta cu vizitatorii site-ului, sub pseudonimul “Profa”. Pentru ca, din cand in cand, se mai deviaza de la subiect, un utilizator de bine a abordat o alta tema, facand pe necunoscatorul: Eu nu am stiut ca, “celebrul om de televiziune”, Radu Banciu este o persoana adevarata pana acum cateva luni. Am crezut ca e un personaj comic, fictiv, nascut din imaginatia lui Mihai Bendeac”. Mihai BendeacAcesta se referea la emisiunea lui Bendeac de la Antena 1, “In puii mei”, in care actorul l-a imitat pe Radu Banciu, realizatorul “Lumii lui Banciu”, de la B1TV, concurentul direct al lui Mircea Badea. Neputand refuza dialogul, “Profa” a raspuns, echidistant: “Bendeac a vrut sa-l faca atat de celebru, incat sa-l concureze pe M., dar nu prea i-a iesit”, pentru ca apoi sa-l desfiinteze pe rivalul, tot mai de luat in seama, al fiului sau: “Insul e greu de urmarit, este agramat, infatuat, ba chiar bolnav de paranoia. Se crede „un jurnalist uriaş”, dupa cum a declarat cu emfaza despre sine”. Radu Banciu, rivalul lui Mircea Badea

 

print
Stiripesurse.ro
Tot mai multi romani se plang de invazia gandacilor mirositori. Mare atentie! Insectele nu sunt deloc inofensive
Tot mai multi romani se plang de invazia gandacilor mirositori. Mare atentie! Insectele nu sunt deloc inofensive
X