Vedete

Mama lui Tuncay i-a dat "unfriend" Andreei Marin! Cele doua femei ramasesera prietene pe retelele de socializare

Cu toate ca nu e o mare fana a retelelor sociale, mama lui Tuncay Ozturk si-a facut timp sa o stearga pe Andreea Marin de la prieteni.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Radu Constantin


Mama lui Tuncay i-a dat "unfriend" Andreei Marin! Cele doua femei ramasesera prietene pe retelele de socializareicon photo

Andreea Marin a avut o relatie buna cu fosta ei soacra, Fatma, care locuieste in Turcia. Cele doua au pastrat legatura chiar si dupa ce Zana a divortat de Tuncay, prin intermediul retelelor de socializare, ele schimband din cand in cand mesaje.


Recent, insa, mama lui Tuncay a facut curatenie in lista ei de prieteni si si-a sters toti amicii virtuali din Romania. N-a scapat nici Andreea Marin, care nu mai apare pe lista fostei soacre. Andreea a fost eliminata si de Tuncay insusi, in ciuda faptului ca, aparent, cei doi s-au despartit fara mare scandal.

Mama lui Tuncay i-a dat "unfriend" Andreei Marin! Cele doua femei ramasesera prietene pe retelele de socializare

In urma cu un an si jumatate, cand Andreea a introdus actiunea de divort, vedeta a cerut judecatorilor ca procesul sa se desfasoare cu usile inchise, pentru ca jurnalistii sa nu afle amanunte picante legate de despartire. 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Va mai amintiti de “agresorul cu ac” din tramvaiul 41? Crima de la metrou a creat acum o isterie asemanatoare printre calatori! Ce s-a intamplat cu barbatul?icon photo

Stiri

Va mai amintiti de “agresorul cu ac” din tramvaiul 41? Crima de la metrou a creat acum o isterie asemanatoare printre calatori! Ce s-a intamplat cu barbatul?

Crima de la metrou i-a panicat pe bucuresteni! Nu este prima data cand mijloacele de transport in comun devin periculoase din cauza unor persoane cu probleme.

Titlu secțiune