Sport

Mama unei foste sportive i-a dat in judecata pe mai marii din gimnastica! Ea a facut initial reclamatie la Consiliul pentru Combaterea Discriminarii! Ce acuzatii grave face mama Asianei Peng

Asiana Peng a facut parte din lotul de gimnaste care se pregatea pentru Olimpiada de la Rio din vara lui 2016. La finalul lui 2015 insa ea a fost exclusa din lotul care se pregatea la Izvorani, iar mama ei, Silvana Peng, a declansat un scandal monstru.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 23 oct 2017

Dupa ce i-a reclamat la DNA pe antrenorii coordonatori de atunci, Octavian Bellu si Mariana Bitang, acuzandu-i de abuz in serviciu, Silvana Peng a ajuns acum la Tribunal. 

Pe 23 octombrie, la Curtea de Apel Bucuresti a fost primul termen in procesul intentat de Silvana Peng, impotriva celor ce au condus destinele, in ultimul ciclu olimpic. Dar procesul a fost amanat pentru 20 noiembrie.

In prima faza, mama Asianei Peng a reclamat la Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii (CNCD) faptul ca fiica sa a suferit grave traumatisme psihice si fizice, la Centrul de la Izvorani, unde isi desfasura activitatea lotul olimpic de gimnastica, din care facea si ea parte. In petitia trimisa la CNCD, Silvana Peng vorbea despre: umilinte, infometare, izolare, tratament diferentiat, pentru aspectul asiatic si culoarea Asianei,  mentinerea gimnastei cu minus un kg sub cea optima data de INMS.

Cititi continuarea pe stirilekanald.ro

Foto: Facebook

print
Stiripesurse.ro
Ninsoarea face primele victime! Peste 250 de accidente au avut loc pe sosele
Ninsoarea face primele victime! Peste 250 de accidente au avut loc pe sosele
X