WOW

Andreea Mantea vorbeste in exclusivitate despre noua ei relatie! "Sunt fericita! Stefan e un om minunat! Aveam mare nevoie de el!"

Stefan Stan este in culmea fericirii la bratul Andreei Mantea care este femeia perfecta pentru el. Chiar daca sunt la inceput, cei doi au recunoscut ca traiesc o poveste minunata.
STIRILE
WOW
Publicat Duminică, 6 Ianuarie 2013 00:27
Dupa ce nu si-au mai negat sentimentele unul fata de celalalt, Stefan a marturisit ca Andreea este o femeie adevarata si ca alaturi de ea se simte complet si fericit.
"Andreea este o FEMEIE in adevaratul sens al cuvantului. Am asteptat 35 de ani ca sa ma pot simti completat si fericit. A aparut Andreea, nici acum nu stiu de unde si ce am facut atat de bun ca sa o merit, insa sunt cel mai fericit din lume! Chiar cred ca in 2012 a fost Sfarsitul Lumii pentru vechiul Stefan Stan. Acum traiesc cel mai frumos INCEPUT cu putinta, unul cu Andreea la brat", a marturisit Vocea Romaniei in exclusivitate pentru WOWbiz.
La randul ei, Andreea se bucura ca l-a descoperit intr-un moment crucial din viata ei: "Sunt fericita. Stefan e un om minunat pe care l-am descoperit intr-un moment in care aveam mare nevoie de el. Mi-a aratat o prietenie incredibila, mi-a fost alaturi si am simtit ca bataile inimii incep sa se accelereze atunci cand ma asteptam mai putin. E adevarat, suntem la inceput, dar traim o poveste minunata", a marturisit ea pentru WOWbiz.ro.
print
Descoperire ciudata facuta de vamesii de la frontiera. Au gasit doua geamantane care se miscau! Cand au vazut ce era inauntru au incremenit
Descoperire ciudata facuta de vamesii de la frontiera. Au gasit doua geamantane care se miscau! Cand au vazut ce era inauntru au incremenit
X