Vedete

Manuela Harabor practica sporturi extreme! Uite-o pe frumoasa actrita cum conduce un snowboard la Balea Lac!

Manuela Harabor a inceput filmarile la un serial de televizune in care interpreteaza rolul unui ofiter de politie.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Matei Vaihan


Manuela Harabor practica sporturi extreme! Uite-o pe frumoasa actrita cum conduce un snowboard la Balea Lac!icon photo

Manuela Harabor practica sporturi extreme la Balea Lac, acolo unde filmeaza pentru serialul „Three Knee Deep”, o coproductie romano-americana care va fi lansata in 2019. Frumoasa actrita interpreteaza rolul unui ofiter de politie. (vezi ce a spus Manuela Harabor despre barbatii din viata ei)

Filmarile au loc in aceasta perioada la Balea Lac, acolo unde zapada este de aproape un metru. Intr-una din scene, ofiterul jucat de Harabor se urca pe un snowboard si ii urmareste pe niste suspecti.

Manuela Harabor practica sporturi extreme. Amicii au comparat-o cu Agentul 007

Manuela Harabor practica sporturi extreme si nu a avut nevoie de dublura pentru scena in care conduce un snowboard. „Ofiterul Wood in actiune”, a comentat Harabor scenele in care zboara pe zapada. „Te descurci de minune, zici ca esti agenta 007”, i-au transmis amicii.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ultimele cuvinte pe care mama Dianei Belbita de la Exatlon i le-a spus fiicei inainte de plecarea acesteia in Dominicana. "Esti o invingatoare"icon photo

Vedete

Ultimele cuvinte pe care mama Dianei Belbita de la Exatlon i le-a spus fiicei inainte de plecarea acesteia in Dominicana. "Esti o invingatoare"

Diana Belbita de la Exatlon are o mama de nota 10. Femeia e cea mai mare sustinatoare a luptatoarei.

Titlu secțiune