Biz

Marcel Toader, declaratii despre Andreea Marin: "Am iesit de cateva ori impreuna! Imi placea si imi place ca femeie"

Aseara, intr-o emisiune de televiziune, cineva i-a dat un pont jurnalistei Mara Banica. Persoana respectiva a dezvaluit ca l-ar fi vazut pe Marcel Toader de mana cu Andreea Marin.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 13 sep 2017

Sotul Mariei Constantin a spus ca acea persoana minte. Interesant este ca nu e prima oara cand numele lor sunt puse unul langa celalalt.


S-a vehiculat in trecut ca Marcel si Andreea ar fi avut o idila. La un moment dat, Toader a si dat declaratii pe acest subiect. Insa a negat ca ar fi format un cuplu cu "Zana". Si asta pentru ca atunci el era insurat cu mama baiatului sau, iar ea era maritata.

 

“Normal că Andreea îmi plăcea şi-mi place ca femeie. Dar între noi nu a fost nimic. Nici măcar nu am curtat- o. La acea vreme, eu eram însurat cu mama lui Max. Eu şi Andreea am ieşit de câteva ori împreună, dar nu singuri, ci în grup. Nimic mai mult, doar i-am sponsorizat emisiunea de câteva ori”, spunea Marcel Toader intr-un interviu pentru Libertatea.

 


"Nu pot să mint, mi-a plăcut de ea şi ca femeie, şi ca profesionistă. Doar că, la acea vreme, era amândoi puţin căsătoriţi. Am ieşit de câteva ori cu grupul cu care lucra, cu corpul de balet", a mai adaugat Marcel Toader intr-o emisiune, in 2013.

 

 

print
Stiripesurse.ro
Scos din casa in sicriu, chiar de ziua lui. Baietelul gasit mort intr-o fantana din Moldova, condus pe ultimul drum
Scos din casa in sicriu, chiar de ziua lui. Baietelul gasit mort intr-o fantana din Moldova, condus pe ultimul drum
X