Vedete

Marcel Toader isi vinde apartamentul ca sa scape de ghinionul in dragoste! E convins ca de la locuinta i se trag toate belelele: "Se alegea praful de tot ca din senin"

Marcel Toader a decis sa isi scoata la vanzare apartamentul in care a locuit cu ultimele sale patru sotii!

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: R.L.


Marcel Toader isi vinde apartamentul ca sa scape de ghinionul in dragoste! E convins ca de la locuinta i se trag toate belelele: "Se alegea praful de tot ca din senin"icon photo
Marcel Toader a anuntat ca isi vinde locuinta, convins fiind ca are energii negative, responsabile de ghinionul lui in dragoste.

"O sa iau masuri drastice. Am avut patru casnicii esuate aici. Totul era bine si frumos si apoi, deodatata, se alegea praful de tot, din senin", a spus Marcel Toader in cadrul unei emisiuni de televiziune.

 


Mama lui Marcel Toader este si ea convinsa ca, daca va scapa de apartament, totul va fi bine. "Sa il vanda, sa isi ia un apartament mai micut. Am simtit energii rele de cand a locuit aici cu Anamaria Ferentz. Pe vremea aia Marcel avea bani cu sacosa, ma si intrebam ce se intampla in casa asta. El punea suflet si ea deodata i-a zis ca nu se mai marita cu el. E ceva aici! Sa se mute", a declarat si mama lui Marcel Toader.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Otilia, Milla Jovovich pentru o zi, la “Bravo, ai stil! All Stars”! Reactia incredibila a lui Catalin Botezatuicon photo

Vedete

Otilia, Milla Jovovich pentru o zi, la “Bravo, ai stil! All Stars”! Reactia incredibila a lui Catalin Botezatu

Otilia capteaza atentia concurentelor, dar si a juratilor, astazi, la “Bravo, ai stil! All Stars” cu o tinuta indrazneata.

Titlu secțiune