Biz

Marcel Toader, in panica! Dupa izbucnirea scandalului de divort, mama lui s-a imbolnavit! Femeia nu a putut suporta cum a fost tradat de sotie fiul ei! Afaceristul a lasat totul balta si a plecat de urgenta la Constanta! EXCLUSIV

In urma cu cateva zile, Marcel Toader a fost la Constanta, pentru a fi alaturi de mama lui care a acuzat probleme de sanatate!
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 20 oct 2017

In ciuda faptului ca pare un tip dur la televizor si nu isi iarta deloc partenerele de viata, Marcel Toader se transforma intr-o alta persoana atunci cand vine vorba despre parinti! Drept dovada stau si ultimele sale actiuni, cand, indiferent de afacerile pe care le derula sau problemele cu divortul, el a lasat totul balta si s-a dus sa isi viziteze mama la Constanta! (s-a intors roata! Marcel Toader a ajuns sub papucul unei femei. afla despre cine este vorba)

Surse apropiate lui Toader sustin ca, in weekend, barbtul a renuntat la tot ce il retinea in Bucuresti si s-a dus in tromba la Constanta!

“Dupa izbucnirea scandalului intre Marcel si Maria, doamna Toader s-a imbolnavit! Femeia nu a putut suporta cum baiatul ei a fost tradat de sotie, in conditiile in care cantareata a fost tratata ca o regina in familie! Mama afaceristului a inceput sa aiba dureri in zona pieptului si la nivelul capului, lucru ce l-a speriat pe Marcel, care a venit imediat sa o vada! In plus, a dus-o si la niste analize, i-a administrat imediat si o medicamentatie corespunzatoare, astfel ca, in scurt timp, ea si-a revenit! Acum, a depasit toate problemele si starea sa este stationara! Mai mult, fiul ei i-a zis sa nu se mai consume, pentru ca lui ii este, deocamdata, mai bine singur”, au dezvaluit persoane din preajma afaceristului.

Dupa trei zile in care a stat alaturi de mama lui, Toader s-a intors in Capitala, unde duce in continuare un razboi cu fosta sa sotie. “Marcel este linistit acum! Mama lui este bine, iar el incearca sa arate tuturor ce s-a intamplat cu adevarat in casnicia lui si cine a fost adevaratul vinovat”, au conchis prietenii omului de afaceri!

print
Stiripesurse.ro
Ninsoarea face primele victime! Peste 250 de accidente au avut loc pe sosele
Ninsoarea face primele victime! Peste 250 de accidente au avut loc pe sosele
X