Biz

Marcel Toader traia pe banii sotiei! Maria Constantin suporta toate cheltuielile! "Zice ca e om de afaceri, dar nu aducea nici un ban in casa"

Marcel Toader traia pe banii pe care Maria Constantin ii castiga. Desi sustine ca este om de afaceri, barbatul nu avea niciun venit, asa ca traia pe spinarea nevestei, sustin surse apropiate.
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 23 aug 2017

 ”Toader se autointitulează om de afaceri, dar adevărul este că nu aducea nici un ban în casă. Trăia doar din ce câştiga soţia lui, la concerte, nunţi, botezuri sau emisiuni de televiziune. Spunea mereu că face afaceri cu piscine, dar nu contribuia cu nimic la cheltuielile casei. Maria a cheltuit la începutul relaţiei o grămadă de bani cu renovarea apartamentului lui Toader, au schimbat mobila şi absolut toate accesoriile”, a declarat o persoana din anturajul sotilor Toader, pentru Click!

 

De vara trecuta, insa, cand a simtit probabil ca relatia lor incepe sa se deterioreze, Maria s-a decis sa puna bani deoparte ca sa isi cumpere un apartament. O parte din banii pe care ii incasa din cantari ajungea intr-un cont deschis pe numele ei si de care Marcel Toader habar nu avea, mai scrie sursa citata.


 

print
Stiripesurse.ro
Veste buna pentru mamici! Ce se intampla cu inedmnizatia pentru cresterea copiilor! Deputatii au votat favorabil!
Veste buna pentru mamici! Ce se intampla cu inedmnizatia pentru cresterea copiilor! Deputatii au votat favorabil!
X