Vedete

Marcel Toader vrea sa o DISTRUGA pe Maria Constantin! E incredibil ce are de gand sa ii faca celei de-a sasea sotii!

Marcel Toader nu are de gand sa renunte prea repede la razboiul cu Maria Constantin.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: R.L.


Marcel Toader vrea sa o DISTRUGA pe Maria Constantin! E incredibil ce are de gand sa ii faca celei de-a sasea sotii!icon photo
Barbatul nu s-a prezentat la notar pentru ca are de gand sa ajunga cu ea in instanta. In plus, planul lui Marcel Toader este sa isi dea nevasta in judecata si sa ii ceara daune morale considerabile!

 

 


Marcel Toader vrea sa o DISTRUGA pe Maria Constantin! E incredibil ce are de gand sa ii faca celei de-a sasea sotii!
"Vrea sa o dea in judecata pentru ca ea a spus ca a bagat bani in apartamentul lui si sa ii ceara daune morale consistente. De fapt, Marcel este decis sa dovedeasca faptul ca ea nu a contribuit cu nimic la bunastarea familiei de-a lungul casniciei lor si, mai mult chiar, este decis sa o faca pe Maria sa plece din mariaj asa cum a intrat in el: adica cu o gentuta cu haine si cu un trening alb, cel pe care il purta in momentul in care s-a mutat in casa lui", a declarat un prieten al lui Marcel Toader pentru spynewz.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Toni Seicarescu si-a luat copilul de un an la concert! Ce mai face si cum mai arata artistul care a colaborat cu Iris si Directia 5! Video Exclusiv!icon video

Vedete

Toni Seicarescu si-a luat copilul de un an la concert! Ce mai face si cum mai arata artistul care a colaborat cu Iris si Directia 5! Video Exclusiv!

Toni Seicarescu si-a luat copilul de un an la concert, zilele trecute, intr-un local in care a cantat alaturi de baietii de la Pacifica,Teo Boar si Vlady Cnejevici.

Titlu secțiune