Vedete

Mare pilot de raliuri, fiul lui Calin Popescu Tariceanu participa la un celebru eveniment auto din Austria

Tariceanu jr este student in Franta, dar participa la curse prin toata Europa.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Petru Luca


Mare pilot de raliuri, fiul lui Calin Popescu Tariceanu participa la un celebru eveniment auto din Austria icon photo
Calin jr, fiul cel mare al presedintelui Senatului, Calin Popescu Tariceanu, s-a inscris la Scoala Nationala Superioara de ingineri in Informatica, Automatica, Mecanica, Energetica si Electronica din Valenciennes (Franta), dar asta nu inseamna ca a uitat de marea sa pasiune, cursele de masini.

Alaturi de un bun amic si de masina lor preparata, baiatul lui Tariceanu va participa in weekend la Streetmaniacs, un celebru eveniment auto, care se desfasoara de ani buni intr-o pitoreasca locatie din Austria.  

Mare pilot de raliuri, fiul lui Calin Popescu Tariceanu participa la un celebru eveniment auto din Austria

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Coincidenta incredibila! Ce romanca, supervedeta internationala, a mers cu metroul chiar in ziua crimei de la Dristor. Nu te-ai fi gandit in veci ca o s-o vezi intr-un mijloc de transport in comun FOTO si VIDEO!icon video

Vedete

Coincidenta incredibila! Ce romanca, supervedeta internationala, a mers cu metroul chiar in ziua crimei de la Dristor. Nu te-ai fi gandit in veci ca o s-o vezi intr-un mijloc de transport in comun FOTO si VIDEO!

Toata Romania vorbeste despre crima odioasa care a avut loc in urma cu doua zile, in statia de metrou Dristor 1. O tanara de 25 de ani a fost impinsa pe sine de o femeie pe care nu o cunostea. S-a zbatut sa se ridice, dar atacatoarea a lovit-o cu piciorul in fata, Alina gasindu-si sfarsitul sub rotile trenului.

Titlu secțiune