Vedete

Marele regret al actritei Ileana Stana Ionescu. La 81 de ani, o doare sufletul cand vede ca...

Pe 14 septembrie, Ileana Stana Ionescu implineste 81 de ani si regreta ca lumea teatrului a fost lasata de izbeliste, ca nu mai exista loc si pentru marii actori la radio sau la Tv.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A. B.


Marele regret al actritei Ileana Stana Ionescu. La 81 de ani, o doare sufletul cand vede ca...
"Daca imi pare rau de ceva anume? Ca nu mai exista grila de teatru la radio, de televiziune nu mai spun. Inainte se facea cu seriozitate si cu temei tot ce se propunea. Cand am venit la Teatrul National director era Zaharia Stancu. Era extraordinar, se gandea la toata echipa pe care a angajat-o, mai ales la cei tineri, prin 1964 era tot timpul in sala sa vada cum sunt, daca isi fac datoria bine. Era extraordinar, ceva imbarbatator, aveai credinta ca poti mai mult, ca tot ce faci conteaza. Ma gandesc cu un regret nemasurat la tinerii mei colegi, colege. Multi sunt foarte buni, dar daca nu au ocazia sa-si exercite profesia cu intensitate si continuu nu au cum sa salte, sa castige experienta. Sper sa se indrepte vremurile chiar daca eu n-am sa mai apuc victoria”, a declarat ea, potrivit stirilekanald.ro.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

In "Dragoste si ura", Hasibe este rapita! Azi, de la 20.00, la Kanal Dicon photo

Vedete

In "Dragoste si ura", Hasibe este rapita! Azi, de la 20.00, la Kanal D

Gafa facuta de catre grupul de infractori, răpindu-o în mod greşit pe Hasibe in locul Refikai, va agita spiritele la conacul Gorecki.

Titlu secțiune