Paparazzi

Maria Basescu, de nerecunoscut! Sotia fostului presedinte a renuntat la tinuta eleganta si protocolara de pe vremea cand era prima doamna a Romaniei Video exclusiv

Doamna Basescu ramane o femeie populara, care nu tine foarte mult la branduri si la eticheta atunci cand este vorba de tinuta proprie.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 20 apr 2017

Maria Basescu a fost timp de 10 ani prima doamna a Romaniei, intre 2004 si 2014. In toata aceasta perioada, sotia lui Traian Basescu a fost o prezenta discreta, dar agreabila, atat in viata publica, cat si in cea privata, exact genul de femeie puternica, din spatele unui barbat de succes.

Anii au trecut, deja sunt trei de cand Basescu nu mai este presedintele Romaniei, iar doamna Maria pare sa se fi eliberat complet de toate cutumele absolut necesare unei sotii ale unui demnitar cu cea mai inalta functie in stat.

Zilele trecute, paparazzi WOWbiz au surprins-o pe Maria Basescu alaturi o amica apropiata, la o scurta sesiune de shopping intr-un mall din Capitala. Imbracata lejer, fara sa epateze cu haine scumpe sau alte accesorii, femeia in varsta de 65 de ani, respira un aer tineresc, semn ca nu ii lipseste deloc perioada in care sotul ei era "Zeus" al Romaniei. 

Sfatuindu-se si cu prietena care o insotea si care s-a oferit sa-i tina sacosa de "shopping" a unui brand cunoscut de haine, doamna Maria a facut o trecere in revista a tinutelor vestimentare de primavara, dar pana la urma captura nu a fost nici pe departe una impresionanta. 

print
Stiripesurse.ro
Decizie uimitoare, dupa moartea actritei Olga Tudorache! Tocmai a fost facut anuntul public
Decizie uimitoare, dupa moartea actritei Olga Tudorache! Tocmai a fost facut anuntul public
X