Biz

Maria Constantin calca pe urmele Gabrielei Cristea! Cantareata se apuca de design vestimentar si isi face afacere cu hainute! EXCLUSIV

Cantareata Maria Constantin vrea sa devina femeie de afaceri.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 21 sep 2017

Nici nu a apucat sa se vada cu mariajul incheiat si certificatul de divort in mana si parafat de judecatori ca Maria Constantin isi face deja planuri de viitor. Iar proiectele sale par solide si foarte indraznete. (Ce decizii a luat Gabi Cristea in privinta bebelusului ei)

Prietenele cantaretei de muzica populara sustin ca artista si-a creionat in linii mari viitorul si, pe langa cursurile de la Conservator, unde aceasta a fost acceptata de curand si va incepe sa studieze, cantarile si activitatea sa muzicala, Maria se pare ca si-a propus sa devina afacerista.

Pe scurt, sotia lui Marcel Toader vrea ca imediat dupa divort sa inceapa o afacere pe cont propriu in domeniul vestimentar si sa devina creatoare de moda. Decizia sa este neasteptata, avand in vedere ca, in urma cu cativa ani, Gabriela Cristea a pornit si ea pe acest drum.

La vremea respectiva, Gabriela Cristea a dat lovitura cu afacerea sa si a avut succes. Pentru ca purta tinutele create de ea in emisiuni si la evenimente, hainutele realizate de Gabriela Cristea au avut priza la public si multe femei le-au cumparat. Astfel, in cazul Gabrielei, ideea de a se lansa in afaceri cu haine a fost stralucita. Cu ajutorul ei veniturile i s-au rotunjit si ea si-a reinnoit complet garderoba.

Adriana Bahmuteanu s-a lansat in afacere cu haine, pe care o are si azi, cand relatia cu Silviu Prigoana a inceput sa se deterioreze. Bahmu a recunoscut, la un moment dat, ca afacerea cu haine a fost salvarea sa in perioada de dinainte si imediat dupa divortul ei si fara banii castigati din aceasta munca nu s-ar fi descurcat sa creasca doi copii.

 

print
Stiripesurse.ro
Doliu imens in lumea filmului. O cunoscuta actrita a murit! A jucat in nenumarate roluri si e cunocsuta in toata lumea
Doliu imens in lumea filmului. O cunoscuta actrita a murit! A jucat in nenumarate roluri si e cunocsuta in toata lumea
X