Vedete

Maria Constantin, implicata intr-un scandal monstru cu fostul sot! Acuzatiile incredibile pe care i le aduce barbatul

Daca in urma cu doar cateva saptamani, Maria Constantin se declara extrem de fericita si, ba chiar spunea ca se gandeste sa devina mama din nou, acum bucuria ei este umbrita. Fostul ei sot sustine ca aceasta isi neglijeaza fiul.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.


Maria Constantin, implicata intr-un scandal monstru cu fostul sot! Acuzatiile incredibile pe care i le aduce barbatulicon photo
Ciprian Tapota Lataretu, fostul sot al Marie Constantin, o acuza pe artista ca-si neglijeaza copilul. Mai exact, el sustine ca celebra cantareata nu l-a mai sunat pe cel mic de mai bine de doua luni, cand a fost la el si i-ar fi dus jucarii folosite. 
Maria Constantin, implicata intr-un scandal monstru cu fostul sot! Acuzatiile incredibile pe care i le aduce barbatul
"Situatia e mult mai complicata. Maria nu are o relatie buna cu mine, dar cu copilul ar fi trebuit. Nu l-a sunat de doua luni de zile. A venit sa il vada inainte de sarbatori. Chiar acum câteva zile a sunat-o copilul si nu i-a rasuns.  Eu sunt cu inima foarte deschisa si spun lucrurile asa cum sunt. Ultima data a fost sunat Codrut de ea când a intrat in emisiunea luiMorar. Il sunase din culisele emisiunii, inainte sa intre. Noi nu avem nimic de impartit. Niciodata nu i-am interzis. Eu i-l duceam in oras, sa il vada. O mama adevarata n-ar face asta. Eu am sunat-o sa vad daca se considera mama pentru acest copil. Macar sa il sune. De doua luni de zile nu l-a mai vazut. A venit cu jucarii folosite la copil. I-a dat o tableta folosita de ea, cu numere de telefon, conturi de gmail si cu imagini. Relatia cu copilul s-a rupt atunci când a plecat... sa se faca vedeta", a declarat Ciprian Tapota Lataretu, fostul sot al Mariei Constantin.
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Imagini emotionante de la mormantul lui Aurelian Preda. Un calugar are grija de locul de veci al solistuluiicon photo

Vedete

Imagini emotionante de la mormantul lui Aurelian Preda. Un calugar are grija de locul de veci al solistului

Aurelian Preda a fost inmormantat la Manastirea Dervent. Locul este o oaza de verdeata si liniste.

Titlu secțiune