Vedete

Maria Constantin se pregateste de nunta! A divortat de Marcel Toader, iar acum cantareata s-a imbracat in rochie de mireasa: "Doamne, Doamne mi-a pus alesul deoparte"

Maria Constantin a fost surprinsa la un targ, in timp ce purta o rochie de mireasa. Cantareata a dezvaluit ca se pregateste de nunta, chiar daca nu stie cand va avea loc.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A. B.


Maria Constantin se pregateste de nunta! A divortat de Marcel Toader, iar acum cantareata s-a imbracat in rochie de mireasa: "Doamne, Doamne mi-a pus alesul deoparte"icon photo
„(n.r. Bărbatul ideal) să fie cu suflet, să fie inteligent, să fie pe placul meu. Nu îl găsesc aici, că doar nu vin băieţii singuri să îşi ia costum de nuntă. Eu nu vreau pe cineva cu relaţie, ştiu că Doamne-Doamne mi-a pus alesul deoparte. Poate l-am găsit, poate nu l-am găsit. Nu vă zic nimic! Mi-am pus rochia de mireasă pentru a mă pregăti pentru evenimentul care va urma, nu ştiu când,” a declarat Maria Constantin. 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ultimele cuvinte pe care mama Dianei Belbita de la Exatlon i le-a spus fiicei inainte de plecarea acesteia in Dominicana. "Esti o invingatoare"icon photo

Vedete

Ultimele cuvinte pe care mama Dianei Belbita de la Exatlon i le-a spus fiicei inainte de plecarea acesteia in Dominicana. "Esti o invingatoare"

Diana Belbita de la Exatlon are o mama de nota 10. Femeia e cea mai mare sustinatoare a luptatoarei.

Titlu secțiune