Stiri

Maria Ghiorghiu, previziuni halucinante despre producerea unui cutremur: ”Va legăna Pământul...”

Maria Ghiorghiu, care a prezis tragedia din clubul Colectiv, anunţă producerea unui seism care ar urma să se producă în curând.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.


Maria Ghiorghiu, previziuni halucinante despre producerea unui cutremur: ”Va legăna Pământul...”icon photo
 
Celebra prezicătoare susţine, într-o postare pe blogul personal, cî în următoarea perioadă un seism ar urma să lovească dinspre sud, sud-est. 
 
„Brusc, începe un cutremur intens şi văd cum Pământul se legăna mai tare de la stânga la dreapta, aşa precum cernem noi făina cu sita. Am mai văzut cutremure în care Pământul se cutremură ca pe arcuri. Acum, însă, se legăna puternic. Dragii mei, din păcate, vom auzi de un alt cutremur intens care se va produce înspre sud, sud-est. Un cutremur care va legăna Pământul destul de tare. Nu vedeam case sau blocuri, vedeam doar zăpada şi pomi micuţi”, se arată în postarea clarvăzătoarei.
Totuşi, Maria Ghiorghiu este de părere că ţara noastră ar putea fi ocrotită de cutremure de credinţa poporului. 
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Medicul de la Exatlon vorbeste despre problemele de sanatate ale concurentilor romani! “Ionut se accidenteaza mereu pentru ca este prea rapid! Corespondenta WOWbiz.ro din Republica Dominicana | EXCLUSIVicon photo

Vedete

Medicul de la Exatlon vorbeste despre problemele de sanatate ale concurentilor romani! “Ionut se accidenteaza mereu pentru ca este prea rapid! Corespondenta WOWbiz.ro din Republica Dominicana | EXCLUSIV

Intr-un interviu acordat in Republica Dominicana in exclusivitate pentru WOWbiz.ro, doctorul Arturo Ruiz Cotonel a dezvaluit secretele medicale ale competitorilor.

Titlu secțiune