WOW

Mariana Moculescu, snopita in bataie de iubitul italian: "Dupa prima palma au urmat asfixieri"

Mariana Moculescu a povestit cosmarul pe care l-a trait in Italia din cauza iubitului, despre care spune ca este consumator de droguri si ca o batea si o ameninta.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: R.L.


Mariana Moculescu, snopita in bataie de iubitul italian: "Dupa prima palma au urmat asfixieri"icon photo

Mariana Moculescu a marturisit ca fiica ei, Nidia, a ajutat-o sa se intoarca in Romania.


"Acum doi ani şi jumătate am venit în Italia şi după câteva zile l-am cunoscut pe acest italian. Lucrurile de la început au decurs într-un mod anormal şi urât, dar eu nu am trăit cu personaje care sunt consumatoare de droguri, nu am ştiut să mă păzesc şi să închei relaţia la momentul respectiv. Mi-a blocat numărul de telefon şi le-a trimis mesaje deocheate, murdare, prietenilor mei. Apoi şi-a cerut scuze, dar m-a abandonat pe autostradă fără bani, m-am rugat de el ca de Dumnezeu, am ajuns sigura acasă, la 150 de km distanţă. A zis să îl iert, că e îndrăgostit şi îşi va revizui comportamentul. După prima palmă au urmat asfixieri de vreo patru ori şi am chemat carabinierii care au constatat că am leziuni. M-am dus la spital şi am scos documente ca să dovedesc. M-a ameninţat cu moartea, după care a a văzut că lucrurile sunt dure în Italia, sunt acte persecutorii. Relaţia a durat doi ani şi jumătate, el este foarte periculos, deşi e dulce, drăguţ, nu mi-am dat seama. El e proprietar de case şi terenuri, ne-am plimbat peste tot. Mi-a zis să retrag plângerea penală că mă omoară cu mafioţii", a declarat Mariana Moculescu intr-o emisiune.

"Eu am diplomă de barman, lucram, dar şi acolo mă urmărea. Nidia m-a ajutat să îmi cumpăr bilet de avion pentru România, vreau să îi mulţumesc pe această cale. N-am mai putut să muncesc pentru că mă urmărea şi nu puteam să ies din casă", a adaugat Mariana Moculescu. 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Imagini emotionante de la mormantul lui Aurelian Preda. Un calugar are grija de locul de veci al solistuluiicon photo

Vedete

Imagini emotionante de la mormantul lui Aurelian Preda. Un calugar are grija de locul de veci al solistului

Aurelian Preda a fost inmormantat la Manastirea Dervent. Locul este o oaza de verdeata si liniste.

Titlu secțiune