Vedete

Mariana, o Razboinica cu ochii in lacrimi: "Am avut o copilarie grea, chinuita, am crescut la orfelinat"

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Mariana, o Razboinica cu ochii in lacrimi: "Am avut o copilarie grea, chinuita, am crescut la orfelinat"icon photo
Mariana, una din concurentele de la "Razboinicii", a stat de vorba cu colega ei, Alina, si i-a povestit amanunte nestiute din viata ei.

Mariana a invatat sa fie o razboinica inca de la o varsta frageda, atunci cand mama ei a fost nevoita sa o lase la orfelinat.

"E fiul meu, copilul meu, Valentin Cristian. Are 19 ani si l-am nascut in Vinerea Mare a Pastelui", a spus Mariana semnul de pe mana care ii aduce aminte de fiul ei.
"Eu am avut o copilarie grea, chinuita, am crescut la ofelinat. Am facut gimnastica acolo, apoi m-a luat mama la Videle in Teleroman, dar nu am mai continuat cu gimnastica. Am ajuns acolo pentru ca una din surori i-a spus mamei sa ma dea la orfelinat, astfel incat, mama sa poata sa ii creasca copii ei. Eu nu o condamn, e  mama mea, Dumnezeu sa o odihneasca. Mie nu imi place sa condamn. Eu iert pe toata lumea si crede-ma ca foarte multa lume mi-a facut rau si cu toate astea eu am iertat.

Asa, am invatat de la orfelinat, am impartit orice. De cate ori am daruit, mie Dumnezeu mi-a intors pe partea cealalta.
M-am chinuit mult, m-am chinuit cu chirie, de asta am si venit aici, sa lupt, sa imi iau casa.",
a spus ea.

Dupa discutia cu Alina m-am simti foarte bine, si ea la fel a suferit mult, a stat departe de parinti. E la fel ca mine, luptatoare in interior.
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Otilia, Milla Jovovich pentru o zi, la “Bravo, ai stil! All Stars”! Reactia incredibila a lui Catalin Botezatuicon photo

Vedete

Otilia, Milla Jovovich pentru o zi, la “Bravo, ai stil! All Stars”! Reactia incredibila a lui Catalin Botezatu

Otilia capteaza atentia concurentelor, dar si a juratilor, astazi, la “Bravo, ai stil! All Stars” cu o tinuta indrazneata.

Titlu secțiune