Vedete

Marilena Chelaru a facut infarct! Vedeta a trecut printr-o perioada extrem de grea: "Mi-am luat la revedere de la prieteni"

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


Marilena Chelaru a facut infarct! Vedeta a trecut printr-o perioada extrem de grea: "Mi-am luat la revedere de la prieteni"icon photo
 
Indragita actrita Marilena Chelaru a trecut prin clipe grele, vedeta a avut grave probleme cu inima, dupa ce a suferit un infarct. 
 
Numai un miracol a salvat-o si, din fericire, starea ei este una buna in acest moment.  
 
"Imi vine sa plang, mi-e mila de mine. Inimioara mea a luat-o razna in somn. Nu mai puteam sa mai respir. Nu mai puteam sa merg, nu m-am suparat cu nimic. Am stat la spital in prima parte o saptamana sau doua pentru o investigatie. Dupa Paste am mers iar la spital. Mi-au spus ca trebuie sa ma operez, m-am speriat. Aveam doar filme horror in cap. Le multumesc medicilor. 
 
 
Cand mi-a spus ca sunt riscuri mi s-a facut rau. Mi-am luat la revedere de la prieteni. Operatia a durat sase ore jumatate", a spus Marilena Chelaru, intr-o emisiune TV. 
 
"Avea un edem pulmonar acut, o respiratie grea. Era intr-o stare grava. I-am spus ca trebuie sa stea internata, ea refuza internarea", a spus medicul de la Spitalul Militar care a insotit-o in emisiune.
 
Totul s-a intamplat cu putin timp inainte de Paste. 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune