Vedete

Marina Almasan, dezvaluire despre Andrei Gheorghe: a fost refuzat de TVR. "Ma asteptam. Imi pare rau, as fi avut nevoie de asta"

Realizatoarea Marina Almasan a dezvaluit ca, in urma cu o luna, i-a propus lui Andrei Gheorghe sa prezinte alaturi de ea emisiunea de la TVR2, ceea ce l-a incantat, dar au existat obiectii din partea conducerii TVR.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email


Marina Almasan, dezvaluire despre Andrei Gheorghe: a fost refuzat de TVR. "Ma asteptam. Imi pare rau, as fi avut nevoie de asta"icon photo
Marina Almasan a povestit pe Facebook ca si-a dorit ca Andrei Gheorghe sa prezinte alaturi de ea, dupa ce Mircea Radu a parasit echipa.

"In opinia mea, mintea sa sclipitoare, combinata cu afurisenia sa binecunoscuta, ar fi incaput bine intre hotarele formatului meu de televiziune", a scris Marina Almasan.

Realizatoarea tv a precizat ca Andrei Gheorghe s-a bucurat, insa oamenii care iau decizii in TVR nu au fost de acord.
"Eu l-am propus mai departe, insa obiectii au fost destule, sub diferite motive (inclusiv ca are dantura stricata). Am stat mult timp pe ganduri, pana sa-i comunic "verdictul". L-a primit cu seninatate: "Ma asteptam", mi-a spus. "Imi pare rau, as fi avut nevoie de asta, ar fi fost un balon de oxigen pentru mine". N-am inteles atunci exact la ce se referea, am inghitit in sec (chiar credeam in varianta asta de coprezentator) si... am cautat in continuare", a mai scris Marina Almasan, care prezinta acum emisiunea impreuna cu actorul Claudiu Bleont.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Loredana Groza trage de zor la sala si e plina de muschi! Zici ca are picioare de culturist! Fotoicon photo

Vedete

Loredana Groza trage de zor la sala si e plina de muschi! Zici ca are picioare de culturist! Foto

Loredana Groza are o silueta de invidiat la cei aproape 48 de ani ai sai! Cantareata are insa o dieta echilibrata si trage mult la sala, astfel ca e plina de muschi!

Titlu secțiune