Vedete

Marina Dina s-a internat cu gemenii, in spital! Ce au patit iar micutii

Marina Dina s-a internat cu gemenii, in spital, acestia fiind din nou bolnavi. Aria si Zian, in varsta de un an si aproape doua luni, racesc destul de des se pare.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Alina Mihai


Marina Dina s-a internat cu gemenii, in spital! Ce au patit iar micutiiicon photo

Marina Dina s-a internat cu gemenii, in spital, in urma cu aproximativ o saptamana. Aria si Zian au racit, din nou, conform surselor din anturajul blondinei, iar medicii au decis sa-i interneze.

“Marina a ajuns de mai multe ori cu gemenii la spital, de cand i-a nascut. Ei racesc amandoi in acelasi timp, se imbolnavesc la fel. Acum au racit iar, unul din ei a facut otita, si nu e prima oara cand face. Medicii au decis sa-i interneze ca sa-i tina sub supraveghere continua si sa le administreze tratamentul. Marina s-a internat cu ei, ca de fiecare data. Ii iubeste enorm si incearca sa-i protejeze cat mai mult sa nu se imbolnaveasca, sa nu raceasca, e mereu interesata de tot ce inseamna cresterea imunitatii. Acum sunt acasa toti 3, caci au fost externati. Micutii inca sunt pe tratament”, sustin surse din anturajul vedetei.

Marina Dina s-a internat cu gemenii, in spital, si in urma cu cateva luni cand s-au imbolnavit. Ea opteaza pentru internarea in clinica privata, unde preturile sunt destul de piperate. Pentru sanatatea copiilor ei insa, Marina Dina nu se uita la bani si e dispusa sa plateasca oricat, dar sa-i stie bine.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Salam, proces cu autoritatile pentru nunta fiicei minore! Betty vrea la altar, dar a ajuns la tribunal! Se pare ca tanara este gravida EXCLUSIVicon photo

Vedete

Salam, proces cu autoritatile pentru nunta fiicei minore! Betty vrea la altar, dar a ajuns la tribunal! Se pare ca tanara este gravida EXCLUSIV

Betty Stoian, fiica lui Florin Salam, l-a dat in judecata pe iubitul ei, Catalin Visansescu si Primaria Sectorului 3. Numele manelistului apare si el in proces.

Titlu secțiune