Vedete

Marioara Murarescu, acuzata ca a ignorat in emisiunea ei nume mari din muzica populara! Cat de dur raspunde realizatoarea: “Nici daca as fi omorat-o pe mama nu mi se facea o astfel de campanie! Nu toti interpretii erau in stare sa cante live!”

Marioara Murarescu (65 de ani), realizatoarea emisiunii “Tezaur folcloric”, a fost acuzata de-a lungul timpului ca invita in emisiunea ei doar anumiti artisti, refuzand sa difuzeze nume sonore din folclorul romanesc, cum ar fi Ion Dolanescu, Ionela Prodan sau Maria Cornescu. Realizatoarea tv s-a aparat spunand ca nu toti interpretii erau in stare sa cante live!

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Petru Luca


Marioara Murarescu a realizat "Tezaur folcloric" vreme de trei decenii"Sa nu va imaginati ca Ion Dolanescu era zgarcit, dar femeia asta n-a vrut sa-l dea pe Dolanescu pe motiv ca nu-i placeau piesele lui. Dar slava Domnului ca avea ce alege dintr-un repertoriu asa bogat pe care l-a detinut maestrul! Oricum, noi nu o vom ierta niciodata”, declarau in martie 2009, la moartea lui Ion Dolanescu, rudele marelui artist despre relatia tensionata a acestuia cu Marioara Murarescu.Rudele lui Ion Dolanescu sustin ca acesta a fost nedreptatit de realizatoarea tvUn alt caz de notorietate in muzica populara il reprezinta conflictul existent mult timp intre realizatoarea “Tezaurului” si marea Ionela Prodan, care nu era nici ea invitata in emisiune, tot pe considerente numai de Murarescu stiute. Pana la urma, dupa aproape trei decenii la carma “Tezaurului folcloric”, Murarescu si-a calcat pe inima si a facut o reconciliere de ochii lumii cu Ionela Prodan, organizandu-i un spectacol omagial marii cantarete de muzica populara.Indelung comentata, la vremea ei, a fost si ostilitatea Marioarei Murarescu la adresa Mariei Cornescu, artista avand “interzis” multi ani in singura emisiune de muzica populara din Romania, cea care ar fi trebuit sa adune crema fenomenului. Nici Nelu Balasoiu nu s-a simtit prea “indragit” de Marioara, dovada si intersectiile lui rare cu emisiunea “Tezaur folcloric”.Raspunsul Marioarei Murarescu la adresa celor care ii contestau alegerile si o acuzau ca aduce in emisiune invitati pe ochi frumosi si pe relatii s-a dovedit foarte dur: “Aici ma refer la perioada in care am fost acuzata ca in emisiunea mea nu apar decat artisti din “gasca” mea. Acesta a fost unul dintre subiectele discutate mult in presa de scandal, in anii aceia negri. Nici daca as fi omorat-o pe mama nu mi se facea o astfel de campanie! (…) Fiind o emisiune saptamanala, este normal ca unii interpreti sa se repete. In momentul in care gasesti un talent deosebit, trebuie sa-l promovezi. Asa am reusit sa impun oameni care acum sunt mari vedete. Problema a aparut atunci cand am inceput concertele in tara. Trebuie sa canti live, asta este foarte important. Si pentru ca nu toti interpretii erau in stare sa cante, treptat a trebuit sa renunt la o parte dintre colaboratori. Nu era bine nici pentru ei, ca imagine, si nici pentru noi. A trecut ceva timp de atunci, asa ca nu vreau sa dau nume, stiu ei foarte bine despre cine e vorba. Acei oameni care ma acuza au fost sub nivelul asteptarilor. Interpretii nemultumiti sa vina sa cante live, pentru a demonstra tuturor ca sunt capabili de acest lucru“, marturisea Marioara Murarescu intr-o revista de profil, imediat dupe ce atacurile artistilor nemultumiti se inmultisera in presa.

Exclusiv! A chemat preotul! Marioara Murarescu, spovedita si impartasita de Mitropolitul Ardealului

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Imagini emotionante de la mormantul lui Aurelian Preda. Un calugar are grija de locul de veci al solistuluiicon photo

Vedete

Imagini emotionante de la mormantul lui Aurelian Preda. Un calugar are grija de locul de veci al solistului

Aurelian Preda a fost inmormantat la Manastirea Dervent. Locul este o oaza de verdeata si liniste.

Titlu secțiune