Vedete

Marius Manole si-a facut “Jurnal de nedansator”. Actorul povesteste cum a fost racolat in emisiunea concurs: "Nu m-a interesat nici cine mai e, nici cine e in juriu, nici cand, nici cum... deci, praf!"

Una dintre marile surprize a show-ului de dans cu vedete care se desfasoara in aceasta perioada la un post tv este prezenta actorului Marius Monole in ringul de dans.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: S.A.


Marius Manole si-a facut “Jurnal de nedansator”. Actorul povesteste cum a fost racolat in emisiunea concurs: "Nu m-a interesat nici cine mai e, nici cine e in juriu, nici cand, nici cum... deci, praf!"icon photo
Desi programul sau de spectacole si turnee era super-incarcat, cu fel de fel de angajamente la teatru, radio si alte emisiuni, actorul Marius Manole a spus DA participarii sale in acest show, dansul fiind una din marile sale pasiuni.

Marius Manole si-a facut “Jurnal de nedansator”. Actorul povesteste cum a fost racolat in emisiunea concurs: "Nu m-a interesat nici cine mai e, nici cine e in juriu, nici cand, nici cum... deci, praf!"
Zilele trecute, pentru ca are multe lucruri de impartasit prietenilor si fanilor sai, Marius Manole a lansat o noua sectiune a blogului sau, pe care a denumit-o simplu “Jurnalul de nedansator”.

“Deschid(em) acum un alt jurnal, jurnal de nedansator. Cine ma stie, sau cine stie cat de cat ceva despre mine, au ghicit deja la ce ma refer, la ce vreau sa ma refer. (…) Formatul e luat, cred, de la BBC, nu stiu, nu ma pricep. Auzisem de el si m-am mirat foarte tare cand am fost sunat, sa fiu invitat sa fac parte din echipa primului sezon(…) M-am mirat pentru ca nu ma stiam vedeta, nu in felul in care intelege lumea termenul, pentru ca nu cred ca sunt cineva care face audienta si pentru ca nu credeam ca cineva din televiziune, care se ocupa de astfel de emisiuni, stie ca eu exist pe fata pamantului. Am fost atat de socat incat, am acceptat fara sa stau pe ganduri. Imi amintesc doar ca mi s-a spus ca va fi foarte greu si foarte multa munca. Imi place unde e greu, am zis, sunt obisnuit sa muncesc mult. N-am mai tinut cont de programul meu, care deja era full, nici de faptul ca ma trezesc la 5.30 dimineata, de nimic. M-am gandit ca e un loc unde se poate face treaba. Nu m-a interesat nici cine mai e, nici cine e in juriu, nici cand, nici cum ...deci, praf”, povesteste Marius Manole in jurnalul sau de nedansator.

 

 

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Otilia, Milla Jovovich pentru o zi, la “Bravo, ai stil! All Stars”! Reactia incredibila a lui Catalin Botezatuicon photo

Vedete

Otilia, Milla Jovovich pentru o zi, la “Bravo, ai stil! All Stars”! Reactia incredibila a lui Catalin Botezatu

Otilia capteaza atentia concurentelor, dar si a juratilor, astazi, la “Bravo, ai stil! All Stars” cu o tinuta indrazneata.

Titlu secțiune