WOW

Mărturisirile sfâşietoare ale unei anorexice care s-a înfometat 16 ani! A ajuns la 24 de kilograme, după ce colegii au numit-o ”grăsană”

O tânără în vârstă de 28 de ani a trecut prin momente cumplite de-a lungul vieţii. De 13 ani, ea se luptă cu anorexia, iar la un moment dat a ajuns să cântărească doar 24 de kilograme.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.


Mărturisirile sfâşietoare ale unei anorexice care s-a înfometat 16 ani! A ajuns la 24 de kilograme, după ce colegii au numit-o ”grăsană”


Era piele şi os, iar familia ei era îngrijorată din cauza problemelor pe care le avea. De multe ori, ajungea la spital, mânca acolo cât să dea senzaţia că e bine, iar apoi îşi relua obiceiurile. În urmă cu şapte luni, însă, a fost la un pas de moarte. 
 
Invitată în cadrul unei emisiuni, Stephanie a mărturisit că la 13 ani se simţea hidoasă, întrucât era supraponderală. Toţi colegii îi spuneau ”grăsana”, fapt care a marcat-o profund. Când intra în sala de mese, aruncau în ea cu mâncare.
După 16 ani de luptă cu boala, Stephanie a recunoscut că are nevoie de ajutor, după ce în februarie, sora sa a găsit-o inconştientă în casă, după ce luase calmante, nu se ştie în ce cantitate. De atunci, ea a înţeles că are nevoie de ajutor, aşa că a apelat la medici şi specialişti, care o vor monitoriza în permanenţă. 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

In "Dragoste si ura", Hasibe este rapita! Azi, de la 20.00, la Kanal Dicon photo

Vedete

In "Dragoste si ura", Hasibe este rapita! Azi, de la 20.00, la Kanal D

Gafa facuta de catre grupul de infractori, răpindu-o în mod greşit pe Hasibe in locul Refikai, va agita spiritele la conacul Gorecki.

Titlu secțiune